Главна
Форум
Нови съобщения
Featured threads
Търсене във форума
Какво е новото
Нови съобщения
Нови ресурси
Нови публикации в профила
Последна активност
Потребители
Онлайн сега
Нови публикации в профила
Търсене в публикациите на профилите
Напишете ново съобщение
Следи
Вход
Търсене
Търси само в заглавията
Автор:
Меню
Вход
Търсене
Търси само в заглавията
Автор:
Нови съобщения
Featured threads
Търсене във форума
Главна
Форум
ПУБЛИКАЦИИ
ПУБЛИКАЦИИ
Човек
JavaScript е деактивиран. За да използвате изцяло сайта, моля, активирайте JavaScript във вашия браузър.
Използвате остарял браузър. Този и други сайтове може да не се показват правилно.
Трябва да актуализирате браузъра си или да се опитате да използвате
друг браъзър
.
Отговори в темата
Съобщение
<blockquote data-quote="Светлина за теб" data-source="post: 727" data-attributes="member: 1"><p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">[ATTACH=full]1448[/ATTACH] </span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">Благословен е Бог отвека и довека,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">Създател наш, началото на вси начала!</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">Ти от земния прах човека</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">по Свое подобие създаде.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">Аз човек съм, аз съм дух, душа и тяло,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">в мене е диханието Твое и живота,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">и разум, за да мога аз да различавам</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">добро от зло и истината от лъжата.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">Духът помага ми да виждам Бог в живота,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">да позная любовта Му и Неговата благодат.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">Душата ми е дадена за да общувам с ближния,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">да обичам, да прощавам му и да състрадавам кат на брат.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">Духът Ти Святи, Твоя святи път</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">за спасение душата към Тебе зоват,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">а плътта греховна коварно ми шепти</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">и съблазнява:“Бог не гледа, съгреши!“</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">Ти дарил Си ме с воля свободна,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">оставил Си ми правото на избора на мен:</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">живот със идоли в египетска неволя,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">или в радост и святост с Теб във всеки ден.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">И за да се аз не заблудя във тъмнината,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">Твоят Син от кръста ми пътя Сам осветява,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">моят дух възкръсна и отново съм роден!</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">Не ме оставяй от Твоя път да се отвърна!</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">Благословен Създателя отвека и довека!</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">Бог верен, милостив и благ!</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">Как дивно Си устроил Ти човека</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">за слава и общение със Теб!</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">Превод: Светлина за теб</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Светлина за теб, post: 727, member: 1"] [CENTER][SIZE=6][ATTACH type="full"]1448[/ATTACH] Благословен е Бог отвека и довека, Създател наш, началото на вси начала! Ти от земния прах човека по Свое подобие създаде. Аз човек съм, аз съм дух, душа и тяло, в мене е диханието Твое и живота, и разум, за да мога аз да различавам добро от зло и истината от лъжата. Духът помага ми да виждам Бог в живота, да позная любовта Му и Неговата благодат. Душата ми е дадена за да общувам с ближния, да обичам, да прощавам му и да състрадавам кат на брат. Духът Ти Святи, Твоя святи път за спасение душата към Тебе зоват, а плътта греховна коварно ми шепти и съблазнява:“Бог не гледа, съгреши!“ Ти дарил Си ме с воля свободна, оставил Си ми правото на избора на мен: живот със идоли в египетска неволя, или в радост и святост с Теб във всеки ден. И за да се аз не заблудя във тъмнината, Твоят Син от кръста ми пътя Сам осветява, моят дух възкръсна и отново съм роден! Не ме оставяй от Твоя път да се отвърна! Благословен Създателя отвека и довека! Бог верен, милостив и благ! Как дивно Си устроил Ти човека за слава и общение със Теб! Превод: Светлина за теб[/SIZE][/CENTER] [/QUOTE]
Име
Проверка
Коментирай
Главна
Форум
ПУБЛИКАЦИИ
ПУБЛИКАЦИИ
Човек
Меню
Вход
Инсталирай
Форум