Главна
Форум
Нови съобщения
Featured threads
Търсене във форума
Какво е новото
Нови съобщения
Нови ресурси
Нови публикации в профила
Последна активност
Потребители
Онлайн сега
Нови публикации в профила
Търсене в публикациите на профилите
Напишете ново съобщение
Следи
Вход
Търсене
Търси само в заглавията
Автор:
Меню
Вход
Търсене
Търси само в заглавията
Автор:
Нови съобщения
Featured threads
Търсене във форума
Главна
Форум
ПРОПОВЕДИ, СВИДЕТЕЛСТВА И ДР.
Избрано от Ураган
Молитва
JavaScript е деактивиран. За да използвате изцяло сайта, моля, активирайте JavaScript във вашия браузър.
Използвате остарял браузър. Този и други сайтове може да не се показват правилно.
Трябва да актуализирате браузъра си или да се опитате да използвате
друг браъзър
.
Отговори в темата
Съобщение
<blockquote data-quote="Светлина за теб" data-source="post: 532" data-attributes="member: 1"><p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">Молитва</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">Различни съдби, различни мотиви,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">различни рани, различни лица,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">различни очи, очи мълчаливи</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">и вяра в Исус -- във различни сърца.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">Еднакви болки, еднакви въпроси,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">еднакви теми, еднакви сълзи,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">сходно хваление, скрити въпроси</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">и вяра в Исус ... а самотата пълзи.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">Пълзи и ограбва мечти и видения,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">родена от ада във корави сърца,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">обвита в маски, откърмена с мнения:</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">"Бог ще прости, спокойно, деца!".</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">Ревност гори ме, хладкост мори ме,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">корави сърца, о, Господи стига,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">стига илюзии в Твоето Име,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">стига лъжи за Святата книга!</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">Стига хули и светски стандарти,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">стига плът и лукави пързалки,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">стига компромиси, стига астарти,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">стига слуз, стига "гряхчета малки"!</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">О,Боже, какво дойдох аз да видя?</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">Какво видях, какво ме прониза?</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">Дойдох да възлюбя, а не да обидя,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">да дам си сърцето, а не само риза!</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">Стена сега опрян на дървото,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">избягал от всички и вия от болка,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">от ревност, Исусе, както Ти на дървото,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">но моето друго е, а същата болка!</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">Прости ни, Исусе, Велики и Страшни,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">за нашто нехайство към Твоята Святост,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">Боже Ревниви и в съвести прашни,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">събаряй стени от мерзост рогата!</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">Видях как приемаш с любящо сърце,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">вопли за прошка и твърди решения,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">усетих Духът Ти, с Могъщи ръце,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">да изтръгва омраза, мрак, огорчения!</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">И сълзите течаха -- милост отново,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">бликаше с радост от Небето, от Трона,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">съкрушени сърца и огнено Слово,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">издигащо Теб и Твойта корона!</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">Царю Всевишни, изпълни ме изцяло</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">и никога, нивгаш недей ме напуща,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">дай ми да видя сплотеното Тяло,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">Твоето, в мир и недей Я отпуща!</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">Не отпущай ръката Си -- мъничко цвете,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">съм аз и расна във Твойта любов,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">нека смуча от Теб и тъй да крася Те,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">със слава, откликнал на Вечният зов!</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">Води ме, води ме -- по прави пътеки,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">зарад Името Свое и аз ще Ти служа,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">вярно, до смърт, ще Те давам на всеки,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">води ме само, без Тебе съм плужек!</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">Благодаря Ти, Исусе, чувам ясно сега:</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">" Да, Мое дете, да, ранимо Ми цвете!</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">С теб Съм в Завет и твойта тъга,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">днес отнемам... за Мен по света вий идете!</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Светлина за теб, post: 532, member: 1"] [CENTER][SIZE=6]Молитва Различни съдби, различни мотиви, различни рани, различни лица, различни очи, очи мълчаливи и вяра в Исус -- във различни сърца. Еднакви болки, еднакви въпроси, еднакви теми, еднакви сълзи, сходно хваление, скрити въпроси и вяра в Исус ... а самотата пълзи. Пълзи и ограбва мечти и видения, родена от ада във корави сърца, обвита в маски, откърмена с мнения: "Бог ще прости, спокойно, деца!". Ревност гори ме, хладкост мори ме, корави сърца, о, Господи стига, стига илюзии в Твоето Име, стига лъжи за Святата книга! Стига хули и светски стандарти, стига плът и лукави пързалки, стига компромиси, стига астарти, стига слуз, стига "гряхчета малки"! О,Боже, какво дойдох аз да видя? Какво видях, какво ме прониза? Дойдох да възлюбя, а не да обидя, да дам си сърцето, а не само риза! Стена сега опрян на дървото, избягал от всички и вия от болка, от ревност, Исусе, както Ти на дървото, но моето друго е, а същата болка! Прости ни, Исусе, Велики и Страшни, за нашто нехайство към Твоята Святост, Боже Ревниви и в съвести прашни, събаряй стени от мерзост рогата! Видях как приемаш с любящо сърце, вопли за прошка и твърди решения, усетих Духът Ти, с Могъщи ръце, да изтръгва омраза, мрак, огорчения! И сълзите течаха -- милост отново, бликаше с радост от Небето, от Трона, съкрушени сърца и огнено Слово, издигащо Теб и Твойта корона! Царю Всевишни, изпълни ме изцяло и никога, нивгаш недей ме напуща, дай ми да видя сплотеното Тяло, Твоето, в мир и недей Я отпуща! Не отпущай ръката Си -- мъничко цвете, съм аз и расна във Твойта любов, нека смуча от Теб и тъй да крася Те, със слава, откликнал на Вечният зов! Води ме, води ме -- по прави пътеки, зарад Името Свое и аз ще Ти служа, вярно, до смърт, ще Те давам на всеки, води ме само, без Тебе съм плужек! Благодаря Ти, Исусе, чувам ясно сега: " Да, Мое дете, да, ранимо Ми цвете! С теб Съм в Завет и твойта тъга, днес отнемам... за Мен по света вий идете![/SIZE][/CENTER] [/QUOTE]
Име
Проверка
Коментирай
Главна
Форум
ПРОПОВЕДИ, СВИДЕТЕЛСТВА И ДР.
Избрано от Ураган
Молитва
Меню
Вход
Инсталирай
Форум