Главна
Форум
Нови съобщения
Featured threads
Търсене във форума
Какво е новото
Нови съобщения
Нови ресурси
Нови публикации в профила
Последна активност
Потребители
Онлайн сега
Нови публикации в профила
Търсене в публикациите на профилите
Напишете ново съобщение
Следи
Вход
Търсене
Търси само в заглавията
Автор:
Меню
Вход
Търсене
Търси само в заглавията
Автор:
Нови съобщения
Featured threads
Търсене във форума
Главна
Форум
ПУБЛИКАЦИИ
ПОСЛАНИЯ И ОТКРОВЕНИЯ ОТ ГОСПОД ИСУС ХРИСТОС
НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ПОСЛЕДНИЯ СИ ШАНС!
JavaScript е деактивиран. За да използвате изцяло сайта, моля, активирайте JavaScript във вашия браузър.
Използвате остарял браузър. Този и други сайтове може да не се показват правилно.
Трябва да актуализирате браузъра си или да се опитате да използвате
друг браъзър
.
Отговори в темата
Съобщение
<blockquote data-quote="Светлина за теб" data-source="post: 1066" data-attributes="member: 1"><p>[MEDIA=youtube]6gysqRfxvb4[/MEDIA]</p><p></p><p></p><p></p><p>[SPOILER="Виж като текст"]</p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ПОСЛЕДНИЯ СИ ШАНС!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Послание от Господ Исус Христос към хладките християни</strong></span></p> <p style="text-align: justify"></p> <p style="text-align: justify"></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Хората от света не вярват в Мен и не разбират, че Аз скоро ще дойда и ще извърша съд над него. Неверието им е така голямо, но Аз съм верен на Своето Слово.</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Хората мислят, че могат да продължават с игрите си и да живеят с греха си както винаги. Те забелязват бедствията, които идват на Земята, но не вярват, че това е в резултат от грешните им действия. Тази мисъл дори не ги притеснява.</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Те винаги имат своите обяснения за случващото се и не признават, че има Бог, Който се гневи на греха, защото ако го направят, ще трябва да признаят и това, че са виновни за начина си на живот пред Святия Бог.</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">И те не се нуждаят от покаяние, нито да дойдат при Мен и да се предадат. Не изпитват нужда за това и продължават да грешат и да вършат всичко, което харесват.</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Моят хладък народ живее също като света-отхвърляйки Ме. Той е сляп за Моята Истина. </span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Но той трябва да се събуди преди да стане твърде късно и да се отдели от земните пътища, на които толкова много се наслаждава. Този хладък народ обича света и върви по неговите пътища.</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Това е неговата храна, но Аз се отвращавам от начина, по който той се хваща и държи за света, и не го пуска.</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Скоро Моят съд ще се излее върху Земята и всичко, за което тези хора така здраво са се държали, ще падне, увличайки след себе си и тях. Тогава тези хладки хора ще разберат, че Аз съм оставил света и вече съм далеч заедно с Моята Невяста. Те ще разберат, че ненапразно съм ги предупреждавал да се приготвят, докато вратата е още отворена, за да мога да ги взема с Мен.</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px"></span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Това, с което ще се сблъскат оставените хора ще е ужасно. Единственото спасение тогава ще е да изберат смъртта си.</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Мнозина могат да мислят, че Моето послание е твърде сурово и плашещо. За онези, които чуват, но пренебрегват думите Ми, и не желаят да се променят така, както Аз съм казал, тези предупреждения ще станат жестока реалност.</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Грехът ще тече и злото като пълноводна река, излизаща от бреговете си, ще залее всичко по своя път с ужас и терор. Живота ще бъде много труден и няма да има лесни решения.</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">От мирът и безопасността няма да остане нищо. Никой няма да остане незасегнат. Това ще обхване всичко и всички. Земята ще бъде покрита от врага като от одеяло.</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Мой народе, ела при Мен сега! Ела в Моята безопасност! Вече не мога да търпя греха, с който е заразена Земята. Вие не можете да избегнете злото, ако не сте Ме последвали.</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Елате при Мен сега, докато вратата е още отворена!</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px"></span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Времето приключва. Човекът на греха, Антихрист, скоро ще се изяви, и той иска да контролира всичко на Земята. Тъмните облаци се спускат и те скоро ще покрият света ви.</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Мнозина сред хората, които се наричат християни, четат Словото Ми, но те виждат в него само празни фрази, защото са плътски, а Моето Слово е живо, то е Дух, но без Духа се вижда само буквата, която убива.</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">За тях, Словото е интересни, поучителни истории, които могат да бъдат използвани в проповедите им, но те напълно са забравили, че то е издържало теста на времето. </span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Моето Слово ще преживее всеки, който го похулва. То стои вечно. Но много скоро Словото ще се скрие от хората и Истината ще бъде скъпо и дефицитно нещо в света ви, пропит с лъжата и обезумял от злото.</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Аз ви предупреждавам сега: Приведете своя живот в ред! Омийте се в Моята кръв! Покайте се за начина си на живот! Предайте всичко на Мен и Аз ще ви спася от идващото зло! Обърнете се към Мен, Исус, Аз съм Пътя, Истината и Живота!</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px"></span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Не отлагайте, но го направете веднага, сега! Днес е денят, в който чувате думите Ми, не закоравявайте сърцата си!</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Не оставайте сред тези, които ще се изправят пред най-лошото от всичко, което са виждали, или чували в живота си! Нима не чувствате в духа си как злото ви заобикаля и завзема всичко наоколо? Нима не знаете, че съдбата на света виси на косъм, и че той стои на границата, след която неговото осъждение ще се извърши?</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Можете ли да отречете, че пророчествата, отдавна дадени в Словото Ми, вече са се изпълнили и е останало само малко нещо за изпълнение.</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Аз ви умолявам да се събудите и да измъкнете „главата си от пясъка“, духовния пясък, в който като щраус сте я заровили, за да не би да излезете от комфортното ви състояние!</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Но то е лъжливо, събудете се и погледнете към Мен, Аз съм Истината, от която се нуждаете! Всичко друго са лукави заблуди, които ви пречат да видите в истинската Светлина това, което се случва около вас! Никой, освен Мен не може да ви спаси! Докато още не е станало късно-събудете се!</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Преминалите по тесния път идват при Мен!</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Те ще си отидат с Мен в безопасност, съвършенство, любов, мир, истина, святост, и вечен живот. Това са последните Ми предупреждения. Не омаловажавайте последиците им за вас!</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Аз съм жив и все още мога да ви спася. Аз ви умолявам: Позволете на Моята любов да ви погълне!</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Сам Аз съм любовта! Само в Мен ще намерите безопасност! Времето няма да ви чака. </span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">То играе решаваща роля за вас. Бързо се приближавате към края на последния период за човешкото поколение на Земята. Останало е много малко ценно време до пълната тъмнина, която ще завладее света ви.</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px"></span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Докато то не е изтекло, все още имате възможност да се промените и да дойдете при Мен, изцяло предали Ми всичко. С всеки ден става по-тъмно и злото стяга Земята по-плътно.</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Хората от света не разбират и не виждат какво става, но нима искате вие да се причислите към тях?</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Моята Невяста вижда ставащото около нея. Тя не е в тъмнина.</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Очите на Невястата Ми са отворени за Истината. Ние сме едно цяло. Скоро тя ще се съедини с Мен за вечността.</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Злите хора, от своя страна ще се съединят с тъмните духовни сили, за да създадат свое царство, то вече се формира, за да управлява човечеството. Това време от човешката история стремително се приближава. И макар Аз да не се радвам за това, което ще стане и да Ме боли за хората на Земята, Аз не мога да го спра. Аз няма да го спра!</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Защото те са направили своя избор и са избрали своя господар, като са отхвърлили Мен.</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Сега Аз се обръщам към вас от Моя народ, които сте хладки, вие също трябва да направите своя избор! Ако искате да си тръгнете с Мен, когато взема Невястата Си, вие трябва напълно да Ми се предадете! Аз не мога да приема хладките. Сега е времето да изберете кого ще предпочетете-Мен, Спасителя на хората, или врага на хората? Той е жесток господар, който разрушава и унищожава.</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Той не познава милостта. Иска само да убива и е изпълнен с омраза. Той няма да се спре в злото. Той е князът на тъмнината и смъртта, на духовните сили на нечестието.</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px"></span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Той, Сатана, мрази човека и на всяка крачка го заблуждава, за да го погуби навеки. Вие трябва добре да познавате този ваш враг, но още по-добре трябва да познавате Менвашия Победител! И ако Ме познавате, няма да се заблудите.</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Когато хората в света се предадат под властта на този княз на тъмнината, те ще изпитат най-голямото злоще почувстват върху себе си силата на Моя гняв.</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">На хладкия Ми народ ще му се наложи да познае цялата ценност и сериозност на Моите думи, на Моята Истина. Той ще трябва да плати с живота си за Моята Истина.</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Тогава всички ще разберат, че са пренебрегнали Мен, техния Спасител, че са пропуснали толкова великия шанс да избегнат най-голямото зло за Земята, и те ще бъдат нещастни и изгубени, и печалта им ще е потопяваща.</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Погледнете към Мен, Истината, сега, за да избегнете ужаса, който идва! Идва времето за края на този свят.</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Скоро всичко ще се промени, а Моя хладък народ спи и не може да види и прецени какво се случва. Той е сляп.</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Врагът го е съблазнил с преследването на съкровищата на света и го е приспал и парализирал.“Всичко е нормалномисли си Моят хладък народ-всичко продължава да върви както винаги и така ще си продължи, има още много време.“</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Но скоро, ако не се събудят, лицата на тези хора ще потъмнеят от скръб. Истината, мирът, любовта, надеждата и Моето Слово, ще бъдат като паднали на пътя, защото злото ще се усили и ще завладее света. Хората дори не си представят как в един момент, всичко ще се промени за тях. И от ден на напълно нормален живот, ще се намерят погълнати от тъмнината. Това не може да бъде избегнато.</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Моят гняв ще се излее върху Земята. Аз няма вече да търпя отхвърлянето Ми от човечеството. Човека не желае да има Бог и Аз ще му позволя да си получи своя избор.</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px"></span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Всеки, който е избрал да е против Мен, ще узнае какъв е животът без Справедливия и Великия в милостта Си Бог!</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Аз обичам всички, изливам дъжда Си и над добрите, и над нечестивите хора, но които са Ме отхвърлили, ще се срещнат с Моя гняв. Писаното Слово ще се изпълни.</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Това, което Святият Бог направи за Своето създание е, че Той толкова много го възлюби, че предаде заради него Своя Единствен Син на жестока смърт. Аз бях бит и оплют, за да донеса спасението на човека. Смятате ли, че не си заслужава да Ме познавате? Не заслужавам ли Аз вашия избор? Не съм ли ви изявил дълбочината на любовта и вярноста Си? Не можете ли да разберете, че Аз, Исус, оставих Своето царство и приех жестока смърт за всеки от вас, за да ви дам спасение от смъртта и вечен живот?</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Тогава, на кого отдавате своето време, не съм ли Аз достоен за него? Аз още търпеливо чакам и виждам кои от хората се обръщат истински към Мен.</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Аз искам само едно толкова малко нещо, с големината на синапено зрънце-семето на вашата вяра в Мен.</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Направете крачка към Мен и Аз ще ви посрещна и приема. Аз ще дойда и ще ви привдигна, и ще ви пазя като Баща.</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Но Аз няма да ви приема с половинчата любов, няма да деля сърцето ви с нищо, Аз искам да съм в него на трона! Това значи, че Аз наистина съм ваш Господ и Цар. Аз съм Бог, Който ревнува за вас!</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Моята Невяста е напълно посветена на Мен, тя е целенасочена и целеустремена. И това са Моите изисквания към Невястата.</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px"></span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Но Аз не налагам Своята любов на никого-вие трябва сами и свободно да я предпочетете и изберете. Направавете го, докато още имате избора да го сторите лесно, защото скоро това ще бъде много трудно и тежко. Мнозина тогава ще направят и такъв избор, но той ще е твърде болен за тях.</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Аз не искам това за вас, но ако любовта ви към Мен е пасивна, Аз не мога да ви приема в Своето царство. Защото вие не сте годни за него. Не сте се избелили в Моята кръв и не сте се уподобили на Мен. Това е цена, която трябва да платите.</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Ако вие сте Ме възлюбили, когато дойда за Невястата Си, няма да бъдете отминати и оставени, защото само тези, които Ме обичат повече от всичко, са част от Моята Невяста.</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">И Аз ще ги отведа в Моето царство, където любовта никога не преминава и мира и радостта са в изобилие.</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">В Моето царство няма скръб. И много големи награди очакват тези, които направят правилния избор в този живот.</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Изберете Мен сега. Предайте Ми всичко и изпитайте непреминаващата и съвършена любов, която няма да намерите никъде на друго място.</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Не се заблуждавайте! Аз скоро идвам. И Аз ще приема тези, които са устремили погледа си към Мен, които Ме чакат с нетърпение, и които разпознават белезите на това последно време, на този късен час. Моята Невяста не е в тъмнина, тя се е приготвила и е годна за Моето царство.</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Тя Ме познава и Аз я познавам. Ние заедно ще полетим към нашето великолепно гнездо в Небесното царство.</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Това ще бъде толкова прекрасно и велико събитие, и Аз вече съм готов за този дългоочакван миг!</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Мислете много внимателно, това е времето за вашия избор!</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Аз, Исус, стоя, протегнал ръцете Си и съм готов да приема Своите възлюбени, които са Ме последвали по тесния път! Тези думи са истинни и верни, Аз ви давам последен шанс!</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Пригответе се, за да не го изпуснете!</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px"></span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px"></span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Превод: Светлина за теб</span></p><p>[/SPOILER]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Светлина за теб, post: 1066, member: 1"] [MEDIA=youtube]6gysqRfxvb4[/MEDIA] [SPOILER="Виж като текст"] [CENTER][SIZE=5][B]НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ПОСЛЕДНИЯ СИ ШАНС! Послание от Господ Исус Христос към хладките християни[/B][/SIZE][/CENTER] [JUSTIFY] [SIZE=5]Хората от света не вярват в Мен и не разбират, че Аз скоро ще дойда и ще извърша съд над него. Неверието им е така голямо, но Аз съм верен на Своето Слово. Хората мислят, че могат да продължават с игрите си и да живеят с греха си както винаги. Те забелязват бедствията, които идват на Земята, но не вярват, че това е в резултат от грешните им действия. Тази мисъл дори не ги притеснява. Те винаги имат своите обяснения за случващото се и не признават, че има Бог, Който се гневи на греха, защото ако го направят, ще трябва да признаят и това, че са виновни за начина си на живот пред Святия Бог. И те не се нуждаят от покаяние, нито да дойдат при Мен и да се предадат. Не изпитват нужда за това и продължават да грешат и да вършат всичко, което харесват. Моят хладък народ живее също като света-отхвърляйки Ме. Той е сляп за Моята Истина. Но той трябва да се събуди преди да стане твърде късно и да се отдели от земните пътища, на които толкова много се наслаждава. Този хладък народ обича света и върви по неговите пътища. Това е неговата храна, но Аз се отвращавам от начина, по който той се хваща и държи за света, и не го пуска. Скоро Моят съд ще се излее върху Земята и всичко, за което тези хора така здраво са се държали, ще падне, увличайки след себе си и тях. Тогава тези хладки хора ще разберат, че Аз съм оставил света и вече съм далеч заедно с Моята Невяста. Те ще разберат, че ненапразно съм ги предупреждавал да се приготвят, докато вратата е още отворена, за да мога да ги взема с Мен. Това, с което ще се сблъскат оставените хора ще е ужасно. Единственото спасение тогава ще е да изберат смъртта си. Мнозина могат да мислят, че Моето послание е твърде сурово и плашещо. За онези, които чуват, но пренебрегват думите Ми, и не желаят да се променят така, както Аз съм казал, тези предупреждения ще станат жестока реалност. Грехът ще тече и злото като пълноводна река, излизаща от бреговете си, ще залее всичко по своя път с ужас и терор. Живота ще бъде много труден и няма да има лесни решения. От мирът и безопасността няма да остане нищо. Никой няма да остане незасегнат. Това ще обхване всичко и всички. Земята ще бъде покрита от врага като от одеяло. Мой народе, ела при Мен сега! Ела в Моята безопасност! Вече не мога да търпя греха, с който е заразена Земята. Вие не можете да избегнете злото, ако не сте Ме последвали. Елате при Мен сега, докато вратата е още отворена! Времето приключва. Човекът на греха, Антихрист, скоро ще се изяви, и той иска да контролира всичко на Земята. Тъмните облаци се спускат и те скоро ще покрият света ви. Мнозина сред хората, които се наричат християни, четат Словото Ми, но те виждат в него само празни фрази, защото са плътски, а Моето Слово е живо, то е Дух, но без Духа се вижда само буквата, която убива. За тях, Словото е интересни, поучителни истории, които могат да бъдат използвани в проповедите им, но те напълно са забравили, че то е издържало теста на времето. Моето Слово ще преживее всеки, който го похулва. То стои вечно. Но много скоро Словото ще се скрие от хората и Истината ще бъде скъпо и дефицитно нещо в света ви, пропит с лъжата и обезумял от злото. Аз ви предупреждавам сега: Приведете своя живот в ред! Омийте се в Моята кръв! Покайте се за начина си на живот! Предайте всичко на Мен и Аз ще ви спася от идващото зло! Обърнете се към Мен, Исус, Аз съм Пътя, Истината и Живота! Не отлагайте, но го направете веднага, сега! Днес е денят, в който чувате думите Ми, не закоравявайте сърцата си! Не оставайте сред тези, които ще се изправят пред най-лошото от всичко, което са виждали, или чували в живота си! Нима не чувствате в духа си как злото ви заобикаля и завзема всичко наоколо? Нима не знаете, че съдбата на света виси на косъм, и че той стои на границата, след която неговото осъждение ще се извърши? Можете ли да отречете, че пророчествата, отдавна дадени в Словото Ми, вече са се изпълнили и е останало само малко нещо за изпълнение. Аз ви умолявам да се събудите и да измъкнете „главата си от пясъка“, духовния пясък, в който като щраус сте я заровили, за да не би да излезете от комфортното ви състояние! Но то е лъжливо, събудете се и погледнете към Мен, Аз съм Истината, от която се нуждаете! Всичко друго са лукави заблуди, които ви пречат да видите в истинската Светлина това, което се случва около вас! Никой, освен Мен не може да ви спаси! Докато още не е станало късно-събудете се! Преминалите по тесния път идват при Мен! Те ще си отидат с Мен в безопасност, съвършенство, любов, мир, истина, святост, и вечен живот. Това са последните Ми предупреждения. Не омаловажавайте последиците им за вас! Аз съм жив и все още мога да ви спася. Аз ви умолявам: Позволете на Моята любов да ви погълне! Сам Аз съм любовта! Само в Мен ще намерите безопасност! Времето няма да ви чака. То играе решаваща роля за вас. Бързо се приближавате към края на последния период за човешкото поколение на Земята. Останало е много малко ценно време до пълната тъмнина, която ще завладее света ви. Докато то не е изтекло, все още имате възможност да се промените и да дойдете при Мен, изцяло предали Ми всичко. С всеки ден става по-тъмно и злото стяга Земята по-плътно. Хората от света не разбират и не виждат какво става, но нима искате вие да се причислите към тях? Моята Невяста вижда ставащото около нея. Тя не е в тъмнина. Очите на Невястата Ми са отворени за Истината. Ние сме едно цяло. Скоро тя ще се съедини с Мен за вечността. Злите хора, от своя страна ще се съединят с тъмните духовни сили, за да създадат свое царство, то вече се формира, за да управлява човечеството. Това време от човешката история стремително се приближава. И макар Аз да не се радвам за това, което ще стане и да Ме боли за хората на Земята, Аз не мога да го спра. Аз няма да го спра! Защото те са направили своя избор и са избрали своя господар, като са отхвърлили Мен. Сега Аз се обръщам към вас от Моя народ, които сте хладки, вие също трябва да направите своя избор! Ако искате да си тръгнете с Мен, когато взема Невястата Си, вие трябва напълно да Ми се предадете! Аз не мога да приема хладките. Сега е времето да изберете кого ще предпочетете-Мен, Спасителя на хората, или врага на хората? Той е жесток господар, който разрушава и унищожава. Той не познава милостта. Иска само да убива и е изпълнен с омраза. Той няма да се спре в злото. Той е князът на тъмнината и смъртта, на духовните сили на нечестието. Той, Сатана, мрази човека и на всяка крачка го заблуждава, за да го погуби навеки. Вие трябва добре да познавате този ваш враг, но още по-добре трябва да познавате Менвашия Победител! И ако Ме познавате, няма да се заблудите. Когато хората в света се предадат под властта на този княз на тъмнината, те ще изпитат най-голямото злоще почувстват върху себе си силата на Моя гняв. На хладкия Ми народ ще му се наложи да познае цялата ценност и сериозност на Моите думи, на Моята Истина. Той ще трябва да плати с живота си за Моята Истина. Тогава всички ще разберат, че са пренебрегнали Мен, техния Спасител, че са пропуснали толкова великия шанс да избегнат най-голямото зло за Земята, и те ще бъдат нещастни и изгубени, и печалта им ще е потопяваща. Погледнете към Мен, Истината, сега, за да избегнете ужаса, който идва! Идва времето за края на този свят. Скоро всичко ще се промени, а Моя хладък народ спи и не може да види и прецени какво се случва. Той е сляп. Врагът го е съблазнил с преследването на съкровищата на света и го е приспал и парализирал.“Всичко е нормалномисли си Моят хладък народ-всичко продължава да върви както винаги и така ще си продължи, има още много време.“ Но скоро, ако не се събудят, лицата на тези хора ще потъмнеят от скръб. Истината, мирът, любовта, надеждата и Моето Слово, ще бъдат като паднали на пътя, защото злото ще се усили и ще завладее света. Хората дори не си представят как в един момент, всичко ще се промени за тях. И от ден на напълно нормален живот, ще се намерят погълнати от тъмнината. Това не може да бъде избегнато. Моят гняв ще се излее върху Земята. Аз няма вече да търпя отхвърлянето Ми от човечеството. Човека не желае да има Бог и Аз ще му позволя да си получи своя избор. Всеки, който е избрал да е против Мен, ще узнае какъв е животът без Справедливия и Великия в милостта Си Бог! Аз обичам всички, изливам дъжда Си и над добрите, и над нечестивите хора, но които са Ме отхвърлили, ще се срещнат с Моя гняв. Писаното Слово ще се изпълни. Това, което Святият Бог направи за Своето създание е, че Той толкова много го възлюби, че предаде заради него Своя Единствен Син на жестока смърт. Аз бях бит и оплют, за да донеса спасението на човека. Смятате ли, че не си заслужава да Ме познавате? Не заслужавам ли Аз вашия избор? Не съм ли ви изявил дълбочината на любовта и вярноста Си? Не можете ли да разберете, че Аз, Исус, оставих Своето царство и приех жестока смърт за всеки от вас, за да ви дам спасение от смъртта и вечен живот? Тогава, на кого отдавате своето време, не съм ли Аз достоен за него? Аз още търпеливо чакам и виждам кои от хората се обръщат истински към Мен. Аз искам само едно толкова малко нещо, с големината на синапено зрънце-семето на вашата вяра в Мен. Направете крачка към Мен и Аз ще ви посрещна и приема. Аз ще дойда и ще ви привдигна, и ще ви пазя като Баща. Но Аз няма да ви приема с половинчата любов, няма да деля сърцето ви с нищо, Аз искам да съм в него на трона! Това значи, че Аз наистина съм ваш Господ и Цар. Аз съм Бог, Който ревнува за вас! Моята Невяста е напълно посветена на Мен, тя е целенасочена и целеустремена. И това са Моите изисквания към Невястата. Но Аз не налагам Своята любов на никого-вие трябва сами и свободно да я предпочетете и изберете. Направавете го, докато още имате избора да го сторите лесно, защото скоро това ще бъде много трудно и тежко. Мнозина тогава ще направят и такъв избор, но той ще е твърде болен за тях. Аз не искам това за вас, но ако любовта ви към Мен е пасивна, Аз не мога да ви приема в Своето царство. Защото вие не сте годни за него. Не сте се избелили в Моята кръв и не сте се уподобили на Мен. Това е цена, която трябва да платите. Ако вие сте Ме възлюбили, когато дойда за Невястата Си, няма да бъдете отминати и оставени, защото само тези, които Ме обичат повече от всичко, са част от Моята Невяста. И Аз ще ги отведа в Моето царство, където любовта никога не преминава и мира и радостта са в изобилие. В Моето царство няма скръб. И много големи награди очакват тези, които направят правилния избор в този живот. Изберете Мен сега. Предайте Ми всичко и изпитайте непреминаващата и съвършена любов, която няма да намерите никъде на друго място. Не се заблуждавайте! Аз скоро идвам. И Аз ще приема тези, които са устремили погледа си към Мен, които Ме чакат с нетърпение, и които разпознават белезите на това последно време, на този късен час. Моята Невяста не е в тъмнина, тя се е приготвила и е годна за Моето царство. Тя Ме познава и Аз я познавам. Ние заедно ще полетим към нашето великолепно гнездо в Небесното царство. Това ще бъде толкова прекрасно и велико събитие, и Аз вече съм готов за този дългоочакван миг! Мислете много внимателно, това е времето за вашия избор! Аз, Исус, стоя, протегнал ръцете Си и съм готов да приема Своите възлюбени, които са Ме последвали по тесния път! Тези думи са истинни и верни, Аз ви давам последен шанс! Пригответе се, за да не го изпуснете! Превод: Светлина за теб[/SIZE][/JUSTIFY] [/SPOILER] [/QUOTE]
Име
Проверка
Коментирай
Главна
Форум
ПУБЛИКАЦИИ
ПОСЛАНИЯ И ОТКРОВЕНИЯ ОТ ГОСПОД ИСУС ХРИСТОС
НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ПОСЛЕДНИЯ СИ ШАНС!
Меню
Вход
Инсталирай
Форум