Главна
Форум
Нови съобщения
Featured threads
Търсене във форума
Какво е новото
Нови съобщения
Нови ресурси
Нови публикации в профила
Последна активност
Потребители
Онлайн сега
Нови публикации в профила
Търсене в публикациите на профилите
Напишете ново съобщение
Следи
Вход
Търсене
Търси само в заглавията
Автор:
Меню
Вход
Търсене
Търси само в заглавията
Автор:
Нови съобщения
Featured threads
Търсене във форума
Главна
Форум
ПУБЛИКАЦИИ
Писма от Бог до Църквата Христова
Писма от Бог до Църквата Христова: Писмо 30
JavaScript е деактивиран. За да използвате изцяло сайта, моля, активирайте JavaScript във вашия браузър.
Използвате остарял браузър. Този и други сайтове може да не се показват правилно.
Трябва да актуализирате браузъра си или да се опитате да използвате
друг браъзър
.
Отговори в темата
Съобщение
<blockquote data-quote="Светлина за теб" data-source="post: 1606" data-attributes="member: 1"><p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 18px">[ATTACH=full]2080[/ATTACH]</span></strong></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Няма сила друга на Земята,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>дето може Моят план да провали,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Бог Отец владетел на света е</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>и Той ще изпълни волята Си!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Иде краят, близо е, но знай че</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>ще се случат много тук неща.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Те записани са в Мойто Слово</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>и ще се изпълнят скоро от Отца.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Святия Ми Дух сега работи ускорено,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>и привлича и очиства множество души,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>зърното от плявата разделя,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>за да го прибере скоро в житницата Си.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Времето разделно днес, сега е,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>и отсяват се човеците в света.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Верните Ми, Моите избрани,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Духът Свят привлича и очиства ги сега.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Ето, идват дни, когато ще е нощ</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>и не ще да можете без Мен да устоите.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Затова ви призовавам, скрийте се в Христос,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>там да са душите ви в кръвта Исусова умити!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Потърпете още малко, ето, идвам вече!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Близо Съм, но ще преживеете Голгота,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>за да оживеете със Мене тука-</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>за себе си и за света трябва да умрете!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Няма да се бавя много, времето настана,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>дни последни и усилни бързат.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Църквата Ме вика и очаква вече,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>ето, твоят Цар, народе Мой, е веч на прага!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Облечете бялата си дреха осветена!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Пригответе се и чакайте Ме, ида!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Любовта що ви дарих в Духа-</strong></span></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 18px">изявете я! Тя е Мойта сила.</span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Светлина за теб, post: 1606, member: 1"] [CENTER][B][SIZE=5][ATTACH type="full"]2080[/ATTACH][/SIZE][/B] [SIZE=5][B] Няма сила друга на Земята, дето може Моят план да провали, Бог Отец владетел на света е и Той ще изпълни волята Си! Иде краят, близо е, но знай че ще се случат много тук неща. Те записани са в Мойто Слово и ще се изпълнят скоро от Отца. Святия Ми Дух сега работи ускорено, и привлича и очиства множество души, зърното от плявата разделя, за да го прибере скоро в житницата Си. Времето разделно днес, сега е, и отсяват се човеците в света. Верните Ми, Моите избрани, Духът Свят привлича и очиства ги сега. Ето, идват дни, когато ще е нощ и не ще да можете без Мен да устоите. Затова ви призовавам, скрийте се в Христос, там да са душите ви в кръвта Исусова умити! Потърпете още малко, ето, идвам вече! Близо Съм, но ще преживеете Голгота, за да оживеете със Мене тука- за себе си и за света трябва да умрете! Няма да се бавя много, времето настана, дни последни и усилни бързат. Църквата Ме вика и очаква вече, ето, твоят Цар, народе Мой, е веч на прага! Облечете бялата си дреха осветена! Пригответе се и чакайте Ме, ида! Любовта що ви дарих в Духа-[/B][/SIZE] [B][SIZE=5]изявете я! Тя е Мойта сила.[/SIZE][/B][/CENTER] [/QUOTE]
Име
Проверка
Коментирай
Главна
Форум
ПУБЛИКАЦИИ
Писма от Бог до Църквата Христова
Писма от Бог до Църквата Христова: Писмо 30
Меню
Вход
Инсталирай
Форум