Главна
Форум
Нови съобщения
Featured threads
Търсене във форума
Какво е новото
Нови съобщения
Нови ресурси
Нови публикации в профила
Последна активност
Потребители
Онлайн сега
Нови публикации в профила
Търсене в публикациите на профилите
Напишете ново съобщение
Следи
Вход
Търсене
Търси само в заглавията
Автор:
Меню
Вход
Търсене
Търси само в заглавията
Автор:
Нови съобщения
Featured threads
Търсене във форума
Главна
Форум
ПУБЛИКАЦИИ
Писма от Бог до Църквата Христова
Писма от Бог до Църквата Христова: Писмо 34
JavaScript е деактивиран. За да използвате изцяло сайта, моля, активирайте JavaScript във вашия браузър.
Използвате остарял браузър. Този и други сайтове може да не се показват правилно.
Трябва да актуализирате браузъра си или да се опитате да използвате
друг браъзър
.
Отговори в темата
Съобщение
<blockquote data-quote="Светлина за теб" data-source="post: 1610" data-attributes="member: 1"><p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 18px">[ATTACH=full]2083[/ATTACH]</span></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong><em><span style="font-family: 'georgia'"><span style="color: rgb(209, 72, 65)">Дадено на 02.05.2016г.</span></span></em></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>О, Мои верни, истински Мои чада!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Не унивайте! Бъдете бодри, силни с благодат!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Моят Дух е с вас, а и във вас ще бъде.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Той готов е да ви вземе в тези дни от този свят.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>И не бойте се, не се страхувайте от нищо,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Аз съм Царят ваш и ваш Спасител!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Идвам скоро. Няма да се бавя вече.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Сълзите изтрийте! С вяра силна днес се препашете!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Много в този свят за Мен говорят и Ме изповядват,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>мислейки, че Аз компромис ще направя със греха.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Знайте:нищо скверно и нечисто, мръсно</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>няма да достигне до Небесната страна.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Затова се вгледайте във себе си и вижте,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>що живее още там, в сърцата ваши?</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Злоба, завист, гняв, омраза, непростителност</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>пречка ще е вам за входа в Царството Небесно.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Знаете, че малко квас заквасва цялото тесто.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Тъй греха най-малък прави ви негодни.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>В Царството Ми няма грях и тъмнина.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Затова молете се да ви очисти с огън сам Духа Ми.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Аз насила няма да направя нищо в сърцата ви човешки.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Аз Любов съм и Живот и Светлина.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Свойта милост ви дарявам щедро,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>но само ако я желаете и търсите сега.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Мойта сила ви дарявам с много обич,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Святия Си Дух изпратил съм при вас,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Той живот е съвършен и във духа ви</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>днес работи. Той е огън свят!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Отделете се от този свят измамлив и коварен!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Не желайте земните богатства и охолство!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Отхвърлете от душите свои жаждата за слава!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Власт в поквареният свят не ви е нужна!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Люде Мой, Аз днес ви заповядвам!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Напуснете мъртвите събрания и църкви!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Не традиции, програми, ритуали</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>ще направят ви пред Мене святи.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Тези, дето водят ви, сами не знаят где отиват</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>и заблуда сатанинска е покрила техните сърца.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Днес са Лотовите дни и Аз ви казвам:</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Бягайте, о люде Мои, за своята душа!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Колко още трябва да говоря ви и каня?</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Погледнете в живота на водачите си слепи! Взрете се!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Вижте има ли покритие на думи и дела,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>докосва ли това, що ви говорят, вашите сърца?</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Или само думи сладки и приспивни</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>слушате, после пеете и се покланяте по даден знак,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>а сърцата ви отровени с учения лъжливи,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>тънат в непрогледния духовен мрак.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Аз скърбя за вас, дето най-блажено спите.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Не разбирате ли, че Аз идвам да ви взема у дома?</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Но вратата на сърцето ви затворена е, ето,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>и няма как да ви изпълня Аз с Духа.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>С огъня на Божият Свят Дух идвам да очистя Свойте хора!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Който се събуди, който разбере и чуе Мен,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>ще приеме Моето послание и сила</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>и ще се приготви за идващия славен ден!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Днес и утре тук Съм да спасявам,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>днес и тук очиствам, освещавам Своите чада!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Днес разделям святи от несвяти!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Днес вие самите си избирате съдба!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Ако вие, люде Мои, от себе си се днес не отречете,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>ако кръста свой не вдигнете и за света тук не умрете,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>ако не послушате Ме и не скъсате завинаги с греха,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>ако в сърцата ви не разгори се огънят на любовта,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>не ще видите лицето Ми и Мойто Царство,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>не ще бъде домът ваш при Мен във Вечността!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Но завинаги ще бъдете от Мене отделени,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>а Аз това не искам да случи се на никоя душа.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Искайте Ми, искайте Ми сила и любов, и вяра,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>искайте със страст, с копнеж и с пълно доверие!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Аз ще дам ви с радост, о Мои люде!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Ще изпълня вашите молби за очистение.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Само искайте това! И Аз желая да ви дам!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Потърсете Ме със цялата си сила, воля и сърца,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>и ще Ме намерите. До вас съм винаги</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>и искам да получите живот и да ви взема у Дома.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Днес ви призовавам да погледнете още веднъж в души си!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Да няма спотаени там злоба, гняв и огорчение,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>омраза, непростителност и лицемерие?</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Себе си изпитайте! Покайте се за греховете си!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Аз обичам те, народе Мой, с любов неземна,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>тя е Моя същност и извира от Отца.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Подгответе се за Мойто идване, че то е скоро!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Очистете своите сърца! Аз идвам да ви взема у Дома!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>В Моя Дом Небесен, там сред светлина,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>там, където Аз, Исус живея, блика радостта.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Няма скръб и болка, няма тъмнина,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 18px">и любов царува там във Вечността!</span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Светлина за теб, post: 1610, member: 1"] [CENTER][B][SIZE=5][ATTACH type="full" alt="photo_2024-11-09_11-37-30.jpg"]2083[/ATTACH][/SIZE][/B] [SIZE=5][B][I][FONT=georgia][COLOR=rgb(209, 72, 65)]Дадено на 02.05.2016г.[/COLOR][/FONT][/I] О, Мои верни, истински Мои чада! Не унивайте! Бъдете бодри, силни с благодат! Моят Дух е с вас, а и във вас ще бъде. Той готов е да ви вземе в тези дни от този свят. И не бойте се, не се страхувайте от нищо, Аз съм Царят ваш и ваш Спасител! Идвам скоро. Няма да се бавя вече. Сълзите изтрийте! С вяра силна днес се препашете! Много в този свят за Мен говорят и Ме изповядват, мислейки, че Аз компромис ще направя със греха. Знайте:нищо скверно и нечисто, мръсно няма да достигне до Небесната страна. Затова се вгледайте във себе си и вижте, що живее още там, в сърцата ваши? Злоба, завист, гняв, омраза, непростителност пречка ще е вам за входа в Царството Небесно. Знаете, че малко квас заквасва цялото тесто. Тъй греха най-малък прави ви негодни. В Царството Ми няма грях и тъмнина. Затова молете се да ви очисти с огън сам Духа Ми. Аз насила няма да направя нищо в сърцата ви човешки. Аз Любов съм и Живот и Светлина. Свойта милост ви дарявам щедро, но само ако я желаете и търсите сега. Мойта сила ви дарявам с много обич, Святия Си Дух изпратил съм при вас, Той живот е съвършен и във духа ви днес работи. Той е огън свят! Отделете се от този свят измамлив и коварен! Не желайте земните богатства и охолство! Отхвърлете от душите свои жаждата за слава! Власт в поквареният свят не ви е нужна! Люде Мой, Аз днес ви заповядвам! Напуснете мъртвите събрания и църкви! Не традиции, програми, ритуали ще направят ви пред Мене святи. Тези, дето водят ви, сами не знаят где отиват и заблуда сатанинска е покрила техните сърца. Днес са Лотовите дни и Аз ви казвам: Бягайте, о люде Мои, за своята душа! Колко още трябва да говоря ви и каня? Погледнете в живота на водачите си слепи! Взрете се! Вижте има ли покритие на думи и дела, докосва ли това, що ви говорят, вашите сърца? Или само думи сладки и приспивни слушате, после пеете и се покланяте по даден знак, а сърцата ви отровени с учения лъжливи, тънат в непрогледния духовен мрак. Аз скърбя за вас, дето най-блажено спите. Не разбирате ли, че Аз идвам да ви взема у дома? Но вратата на сърцето ви затворена е, ето, и няма как да ви изпълня Аз с Духа. С огъня на Божият Свят Дух идвам да очистя Свойте хора! Който се събуди, който разбере и чуе Мен, ще приеме Моето послание и сила и ще се приготви за идващия славен ден! Днес и утре тук Съм да спасявам, днес и тук очиствам, освещавам Своите чада! Днес разделям святи от несвяти! Днес вие самите си избирате съдба! Ако вие, люде Мои, от себе си се днес не отречете, ако кръста свой не вдигнете и за света тук не умрете, ако не послушате Ме и не скъсате завинаги с греха, ако в сърцата ви не разгори се огънят на любовта, не ще видите лицето Ми и Мойто Царство, не ще бъде домът ваш при Мен във Вечността! Но завинаги ще бъдете от Мене отделени, а Аз това не искам да случи се на никоя душа. Искайте Ми, искайте Ми сила и любов, и вяра, искайте със страст, с копнеж и с пълно доверие! Аз ще дам ви с радост, о Мои люде! Ще изпълня вашите молби за очистение. Само искайте това! И Аз желая да ви дам! Потърсете Ме със цялата си сила, воля и сърца, и ще Ме намерите. До вас съм винаги и искам да получите живот и да ви взема у Дома. Днес ви призовавам да погледнете още веднъж в души си! Да няма спотаени там злоба, гняв и огорчение, омраза, непростителност и лицемерие? Себе си изпитайте! Покайте се за греховете си! Аз обичам те, народе Мой, с любов неземна, тя е Моя същност и извира от Отца. Подгответе се за Мойто идване, че то е скоро! Очистете своите сърца! Аз идвам да ви взема у Дома! В Моя Дом Небесен, там сред светлина, там, където Аз, Исус живея, блика радостта. Няма скръб и болка, няма тъмнина,[/B][/SIZE] [B][SIZE=5]и любов царува там във Вечността![/SIZE][/B][/CENTER] [/QUOTE]
Име
Проверка
Коментирай
Главна
Форум
ПУБЛИКАЦИИ
Писма от Бог до Църквата Христова
Писма от Бог до Църквата Христова: Писмо 34
Меню
Вход
Инсталирай
Форум