Главна
Форум
Нови съобщения
Featured threads
Търсене във форума
Какво е новото
Нови съобщения
Нови ресурси
Нови публикации в профила
Последна активност
Потребители
Онлайн сега
Нови публикации в профила
Търсене в публикациите на профилите
Напишете ново съобщение
Следи
Вход
Търсене
Търси само в заглавията
Автор:
Меню
Вход
Търсене
Търси само в заглавията
Автор:
Нови съобщения
Featured threads
Търсене във форума
Главна
Форум
ПУБЛИКАЦИИ
ПИСМО ОТ БОГ ДО ТЕБ, ЧОВЕКО
ПИСМО ОТ БОГ ДО ТЕБ, ЧОВЕКО: ПИСМО 01
JavaScript е деактивиран. За да използвате изцяло сайта, моля, активирайте JavaScript във вашия браузър.
Използвате остарял браузър. Този и други сайтове може да не се показват правилно.
Трябва да актуализирате браузъра си или да се опитате да използвате
друг браъзър
.
Отговори в темата
Съобщение
<blockquote data-quote="Светлина за теб" data-source="post: 1499" data-attributes="member: 1"><p style="text-align: center">[ATTACH=full]1895[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 18px">Ще попита някой тук сега</span></strong></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>где е изворът на тез слова.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Духа Святий Сам ги дава,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>а те са от Святия Отца.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Таз сила чудна, славна</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>сега слова реди,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>туй нявга е било отдавна</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>и днес е, и е от преди.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Ела сега човече, и поспри се!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Над думите Ми замисли се ти за миг.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Един могъщ Цар, славен и пресвят</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>към теб отправил е сам своя глас велик.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Ще пожелаеш ли да чуеш що ти казвам?</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Макар насмешката в устата ти да се яви,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>ще спреш ли, о, окаянико беден,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>за да дочуеш думи живи, чудни и добри?</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Аз не случайно искам тук на теб да ти говоря,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>и не случайно са попаднали у тебе Моите слова.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Изпратих ти посланника си, сляп човече,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>да ти покаже пътя към живота, към Христа.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Ето, Исус, Спасителят те умолява,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>изслушай туй що иска да ти каже Сам.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Нали ти няма да отпратиш Го от прага,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>а ще отвориш твоите врати, сърдечния си храм.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Пусни Го и ще видиш как е хубаво, че Той дошъл е,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>в сърцето си Го приеми с доверие и вяра ти,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>и сам ще разбереш, че радостта, мирът, покоя,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>с Него са дошли завинаги в душа ти.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Сега ще Го послушаш ли, човече?</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Аз искам да ти вярвам, че не ще Го тук презреш.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Та Той плати за теб с кръвта Си</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>и ти това не мож да отречеш.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Аз веч дойдох, стоя пред твоя дом и хлопам,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>с надежда чакам да отвориш Ми ти сам.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Желая тук при теб сега да вляза</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>да ти даря живот и радост да ти дам.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Аз мир, утеха ти предлагам,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>живот чудесен във вечността,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>в градина райска да живееш</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>и с песен да си на уста.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Едно е туй, което може тук да те омий,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>сал Мойта кръв пролята на Голгота,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>тя чисти те от всеки грях, помни,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>щом с вяра в Мене си, човеко клети.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Аз умолявам те, Аз каня те с любов</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>и не желая нищо на душа ти да налагам.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Ако желаеш, тук, при себе си ме ти пусни</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>и сам ще разбереш, що Аз на теб ти давам.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>От грях и смърт да те спася дойдох,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>и още хлопам на сърдечните ти двери.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>О, Аз те любя, чуй ти Моя зов,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>повярвай в Мен, тогас душа ти мир чудесен ще намери.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Съдът е милостив към вярващия в Мен</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>и Бог Отец прощава зарад Мойта кръв.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>На вярващия, верния и чистия в сърце живот дарява,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>а на невярващия зарад нечестивите дела, сал смърт.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Прощавам тук, догде си жив на таз земя, човече,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>прощавам всичко, ако се покаеш и намразиш сам греха.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Прощавам ако вярваш в Сина Божий, Господа Исуса,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 18px">ако приемеш в своето сърце Спасителя Христа!</span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 18px"></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 18px">[ATTACH=full]1896[/ATTACH]</span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Светлина за теб, post: 1499, member: 1"] [CENTER][ATTACH type="full"]1895[/ATTACH] [B][SIZE=5]Ще попита някой тук сега[/SIZE][/B] [SIZE=5][B]где е изворът на тез слова. Духа Святий Сам ги дава, а те са от Святия Отца. Таз сила чудна, славна сега слова реди, туй нявга е било отдавна и днес е, и е от преди. Ела сега човече, и поспри се! Над думите Ми замисли се ти за миг. Един могъщ Цар, славен и пресвят към теб отправил е сам своя глас велик. Ще пожелаеш ли да чуеш що ти казвам? Макар насмешката в устата ти да се яви, ще спреш ли, о, окаянико беден, за да дочуеш думи живи, чудни и добри? Аз не случайно искам тук на теб да ти говоря, и не случайно са попаднали у тебе Моите слова. Изпратих ти посланника си, сляп човече, да ти покаже пътя към живота, към Христа. Ето, Исус, Спасителят те умолява, изслушай туй що иска да ти каже Сам. Нали ти няма да отпратиш Го от прага, а ще отвориш твоите врати, сърдечния си храм. Пусни Го и ще видиш как е хубаво, че Той дошъл е, в сърцето си Го приеми с доверие и вяра ти, и сам ще разбереш, че радостта, мирът, покоя, с Него са дошли завинаги в душа ти. Сега ще Го послушаш ли, човече? Аз искам да ти вярвам, че не ще Го тук презреш. Та Той плати за теб с кръвта Си и ти това не мож да отречеш. Аз веч дойдох, стоя пред твоя дом и хлопам, с надежда чакам да отвориш Ми ти сам. Желая тук при теб сега да вляза да ти даря живот и радост да ти дам. Аз мир, утеха ти предлагам, живот чудесен във вечността, в градина райска да живееш и с песен да си на уста. Едно е туй, което може тук да те омий, сал Мойта кръв пролята на Голгота, тя чисти те от всеки грях, помни, щом с вяра в Мене си, човеко клети. Аз умолявам те, Аз каня те с любов и не желая нищо на душа ти да налагам. Ако желаеш, тук, при себе си ме ти пусни и сам ще разбереш, що Аз на теб ти давам. От грях и смърт да те спася дойдох, и още хлопам на сърдечните ти двери. О, Аз те любя, чуй ти Моя зов, повярвай в Мен, тогас душа ти мир чудесен ще намери. Съдът е милостив към вярващия в Мен и Бог Отец прощава зарад Мойта кръв. На вярващия, верния и чистия в сърце живот дарява, а на невярващия зарад нечестивите дела, сал смърт. Прощавам тук, догде си жив на таз земя, човече, прощавам всичко, ако се покаеш и намразиш сам греха. Прощавам ако вярваш в Сина Божий, Господа Исуса,[/B][/SIZE] [B][SIZE=5]ако приемеш в своето сърце Спасителя Христа! [ATTACH type="full"]1896[/ATTACH][/SIZE][/B][/CENTER] [/QUOTE]
Име
Проверка
Коментирай
Главна
Форум
ПУБЛИКАЦИИ
ПИСМО ОТ БОГ ДО ТЕБ, ЧОВЕКО
ПИСМО ОТ БОГ ДО ТЕБ, ЧОВЕКО: ПИСМО 01
Меню
Вход
Инсталирай
Форум