Главна
Форум
Нови съобщения
Featured threads
Търсене във форума
Какво е новото
Нови съобщения
Нови ресурси
Нови публикации в профила
Последна активност
Потребители
Онлайн сега
Нови публикации в профила
Търсене в публикациите на профилите
Напишете ново съобщение
Следи
Вход
Търсене
Търси само в заглавията
Автор:
Меню
Вход
Търсене
Търси само в заглавията
Автор:
Нови съобщения
Featured threads
Търсене във форума
Главна
Форум
ПУБЛИКАЦИИ
ПИСМО ОТ БОГ ДО ТЕБ, ЧОВЕКО
ПИСМО ОТ БОГ ДО ТЕБ, ЧОВЕКО: ПИСМО 18
JavaScript е деактивиран. За да използвате изцяло сайта, моля, активирайте JavaScript във вашия браузър.
Използвате остарял браузър. Този и други сайтове може да не се показват правилно.
Трябва да актуализирате браузъра си или да се опитате да използвате
друг браъзър
.
Отговори в темата
Съобщение
<blockquote data-quote="Светлина за теб" data-source="post: 1521" data-attributes="member: 1"><p style="text-align: center">[ATTACH=full]1936[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Ела и чуй ме ти, човече клети!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Настъпил е последния отрязък от скръбта,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>след него ида Аз, но не като Спасител,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>а като огнен, страшен, справедлив Съдия! </strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Сега залисан в свойте дребни грижи</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>не щеш дори да чуеш таз последна вест.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>И казваш си- това не ще да стане скоро,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>ей вече минаха хилядолетия, а где го този Спас!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Така си мислиш, но грешиш, човеко,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Аз при вратата Съм и идвам с огнен меч!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Неканен, неприятен, мразен от мнозина,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Аз ида, ида тук кат Съдия над този свет!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Да, нежелан съм и отречен от човеци непокорни,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>от тези, дет живеят разточително в греха,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>от тези, дет отричат Мене и Отца ми,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>дет хулят ден и нощ и Бог, и Божиите чада.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Но те-чадата Мои, ще заблестят като звездите,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>те ще сияят в Небесна Светлина,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>защото устояха тук на бурите, на изпитните,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>защото претърпяха обиди, хули, скърби, теглила.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>С Исус живяха земний си живот до края,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>с Него устояваха пред подлий и лукавий Сатана,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>що дебнеше ги непрестанно от засада</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>и търсеше да ги сломи, и да ги мъчи във света.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Но жив е техний Бог, прослава Нему!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Велика сила има Той, пресвят е вечния Отец!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>И Неговите люде имат мощ и вяра,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>защото победител е Исус, Синът на Бога свят!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Хвала на вечния, на Светия Създател,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>поклон пред Неговата милост и любов!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Той даде Своя Син Исус, за людете тук на Земята,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>за да спаси ги от смъртта и да даде им Вечния Живот!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>А ето думата вълшебна, свята,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>що нужна е на всякоя душа,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>чрез нея се спасява тук човека,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>таз дума се нарича вяра във Христа!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>С вяра може всякое сърце да иде при Отеца,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>с вяра може да попроси и получи милостта,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>с вяра сал да иска, ето, иде Сам Исуса,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>и дава му със радост, Живота Вечен със Отца!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>С вяра тук, човече, можеш ти да побеждаваш</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>пороците си, лошото във своето сърце,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>с вяра във Исуса ако бъдеш,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>ще си преминал от смъртта в живота, да!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Ще превъзмогнеш с Божията сила всичко тъмно,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>ще се измъкнеш тук от тинята, в която цял лежиш,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>ще облече Исус душата ти във Божия премяна</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>и ти в Небесна светлина ще вече заблестиш.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Чрез вяра ще живееш в Божието Царство,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>което ще да слезе в твоето сърце,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>и ти сам ще почувстваш Бога жив в душа си,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>и сам ще разпознаеш в себе си Живота от Небе.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Побързай, Аз при теб стоя и чукам на сърце ти,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Аз съм Исус, не бой се ти от Мен!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Аз ще ти дам покой Небесен и мирът Си,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>и ти ще заживееш тук, от Моята любов пленен.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Един е, Който те обича силно, силно,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Един е, Който люби те безкрай в света,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>това Съм Аз, Исус, разпнатия за тебе на Голгота,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>що Своя Си живот за теб Аз дадох, за да те спася!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Повярвай, утре ще е късно, днес те викам!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Аз много дни зовях те в твоя земен път,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>но ти не искаше да чуеш Ме, залисан в грижи,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>но ти отмина Ме, макар че чаках Аз!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Аз утре няма да те каня, не ще те викам, ще Си ида.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Ти сам тогаз ще Ме потърсиш, но напразно!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Пред теб не ще да Съм, ръката Ми не ще те милва</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>и ти самотен, в грехове и скръб ще стенеш жално.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Ще викаш Ме, но няма да Съм тук,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>ще Ме зовеш за помощ, ти окаянико беден,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>но Аз ще Съм далеч от теб и от мнозина,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>които Ме отхвърлиха и Ме отминаха като презрян!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Днес време е последно, иде веч Денят Господен!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Не се ли ти страхуваш, грешнико, от Мен?</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>За всички непокаяни и безсърдечни люде</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>ще бъде страшен оня Съден Ден! </strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Погибел, вечна смърт, присъда страшна,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>безкраен огън, мъка, вечна скръб</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>ще бъде жилище за тез, що Ме презряха,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>що Ме отрекоха и Ми обърнаха тук своя гръб!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Не ще смиля Се за безбожниците грешни,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>не ще смиля Се за лъжците и убийците, о да!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Не ще покажа милост на блудните,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>не ще покажа милост на подигравателите на Христа!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Ще отделя ги като плява от житото,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>ще събера ги там, за огнената пещ,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>тез дето Го разпнаха Моя Син Исуса,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>дето Го отрекоха и приковаха там на кръст.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>За всяко беззаконие, ще те човече, Сам накажа,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>за всеки грях ти скоро ще платиш!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>За всяка хула ти ще отговаряш,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>във огън вечен, вечно ще гориш!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Ти сам сега да си избираш можеш,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Аз давам ти последната възможност днес-</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>ако покаеш се, ако към Мене се обърнеш,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>ще бъда с милост Аз към теб, приелия таз вест!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Ако повярваш в Моя Син, в Сина Човешки,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>ако на Него с вяра се облегнеш, довериш,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>ако приемеш го така, като Спасител,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>ще се избавиш ти от огнената пещ!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>А другата възможност е докрай да Ме отричаш,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>докрай да не приемеш Господа Исус Христос,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>докрай безверник, грешник, беззаконен да останеш,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>и твойта участ ще е страшна гибел, знай човек!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Не те заплашвам, а ти казвам истина, човеко,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>наясно искам да Съм с тебе тук до край.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Ти знаеш Мойта дума, ти сега прочете-</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>за верните, за тез що Ме почитат, има светъл Рай!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>За тях е Вечният Живот във радост,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>за тях приготвил Съм Божествена съдба,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>за тях корони има в Небесата,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>защото те повярваха, възлюбиха и следваха Христа!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Това е Мойта воля, Мойто дело, Мойта милост,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>да имат вярващите радост, мир, покой през Вечността,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>да бъдат тук при Мен, със Господа Христа,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>и да ликуват в Моята Небесна Светлина!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>[ATTACH=full]1937[/ATTACH]</strong></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Светлина за теб, post: 1521, member: 1"] [CENTER][ATTACH type="full"]1936[/ATTACH] [SIZE=5][B]Ела и чуй ме ти, човече клети! Настъпил е последния отрязък от скръбта, след него ида Аз, но не като Спасител, а като огнен, страшен, справедлив Съдия! Сега залисан в свойте дребни грижи не щеш дори да чуеш таз последна вест. И казваш си- това не ще да стане скоро, ей вече минаха хилядолетия, а где го този Спас! Така си мислиш, но грешиш, човеко, Аз при вратата Съм и идвам с огнен меч! Неканен, неприятен, мразен от мнозина, Аз ида, ида тук кат Съдия над този свет! Да, нежелан съм и отречен от човеци непокорни, от тези, дет живеят разточително в греха, от тези, дет отричат Мене и Отца ми, дет хулят ден и нощ и Бог, и Божиите чада. Но те-чадата Мои, ще заблестят като звездите, те ще сияят в Небесна Светлина, защото устояха тук на бурите, на изпитните, защото претърпяха обиди, хули, скърби, теглила. С Исус живяха земний си живот до края, с Него устояваха пред подлий и лукавий Сатана, що дебнеше ги непрестанно от засада и търсеше да ги сломи, и да ги мъчи във света. Но жив е техний Бог, прослава Нему! Велика сила има Той, пресвят е вечния Отец! И Неговите люде имат мощ и вяра, защото победител е Исус, Синът на Бога свят! Хвала на вечния, на Светия Създател, поклон пред Неговата милост и любов! Той даде Своя Син Исус, за людете тук на Земята, за да спаси ги от смъртта и да даде им Вечния Живот! А ето думата вълшебна, свята, що нужна е на всякоя душа, чрез нея се спасява тук човека, таз дума се нарича вяра във Христа! С вяра може всякое сърце да иде при Отеца, с вяра може да попроси и получи милостта, с вяра сал да иска, ето, иде Сам Исуса, и дава му със радост, Живота Вечен със Отца! С вяра тук, човече, можеш ти да побеждаваш пороците си, лошото във своето сърце, с вяра във Исуса ако бъдеш, ще си преминал от смъртта в живота, да! Ще превъзмогнеш с Божията сила всичко тъмно, ще се измъкнеш тук от тинята, в която цял лежиш, ще облече Исус душата ти във Божия премяна и ти в Небесна светлина ще вече заблестиш. Чрез вяра ще живееш в Божието Царство, което ще да слезе в твоето сърце, и ти сам ще почувстваш Бога жив в душа си, и сам ще разпознаеш в себе си Живота от Небе. Побързай, Аз при теб стоя и чукам на сърце ти, Аз съм Исус, не бой се ти от Мен! Аз ще ти дам покой Небесен и мирът Си, и ти ще заживееш тук, от Моята любов пленен. Един е, Който те обича силно, силно, Един е, Който люби те безкрай в света, това Съм Аз, Исус, разпнатия за тебе на Голгота, що Своя Си живот за теб Аз дадох, за да те спася! Повярвай, утре ще е късно, днес те викам! Аз много дни зовях те в твоя земен път, но ти не искаше да чуеш Ме, залисан в грижи, но ти отмина Ме, макар че чаках Аз! Аз утре няма да те каня, не ще те викам, ще Си ида. Ти сам тогаз ще Ме потърсиш, но напразно! Пред теб не ще да Съм, ръката Ми не ще те милва и ти самотен, в грехове и скръб ще стенеш жално. Ще викаш Ме, но няма да Съм тук, ще Ме зовеш за помощ, ти окаянико беден, но Аз ще Съм далеч от теб и от мнозина, които Ме отхвърлиха и Ме отминаха като презрян! Днес време е последно, иде веч Денят Господен! Не се ли ти страхуваш, грешнико, от Мен? За всички непокаяни и безсърдечни люде ще бъде страшен оня Съден Ден! Погибел, вечна смърт, присъда страшна, безкраен огън, мъка, вечна скръб ще бъде жилище за тез, що Ме презряха, що Ме отрекоха и Ми обърнаха тук своя гръб! Не ще смиля Се за безбожниците грешни, не ще смиля Се за лъжците и убийците, о да! Не ще покажа милост на блудните, не ще покажа милост на подигравателите на Христа! Ще отделя ги като плява от житото, ще събера ги там, за огнената пещ, тез дето Го разпнаха Моя Син Исуса, дето Го отрекоха и приковаха там на кръст. За всяко беззаконие, ще те човече, Сам накажа, за всеки грях ти скоро ще платиш! За всяка хула ти ще отговаряш, във огън вечен, вечно ще гориш! Ти сам сега да си избираш можеш, Аз давам ти последната възможност днес- ако покаеш се, ако към Мене се обърнеш, ще бъда с милост Аз към теб, приелия таз вест! Ако повярваш в Моя Син, в Сина Човешки, ако на Него с вяра се облегнеш, довериш, ако приемеш го така, като Спасител, ще се избавиш ти от огнената пещ! А другата възможност е докрай да Ме отричаш, докрай да не приемеш Господа Исус Христос, докрай безверник, грешник, беззаконен да останеш, и твойта участ ще е страшна гибел, знай човек! Не те заплашвам, а ти казвам истина, човеко, наясно искам да Съм с тебе тук до край. Ти знаеш Мойта дума, ти сега прочете- за верните, за тез що Ме почитат, има светъл Рай! За тях е Вечният Живот във радост, за тях приготвил Съм Божествена съдба, за тях корони има в Небесата, защото те повярваха, възлюбиха и следваха Христа! Това е Мойта воля, Мойто дело, Мойта милост, да имат вярващите радост, мир, покой през Вечността, да бъдат тук при Мен, със Господа Христа, и да ликуват в Моята Небесна Светлина! [ATTACH type="full"]1937[/ATTACH][/B][/SIZE][/CENTER] [/QUOTE]
Име
Проверка
Коментирай
Главна
Форум
ПУБЛИКАЦИИ
ПИСМО ОТ БОГ ДО ТЕБ, ЧОВЕКО
ПИСМО ОТ БОГ ДО ТЕБ, ЧОВЕКО: ПИСМО 18
Меню
Вход
Инсталирай
Форум