Главна
Форум
Нови съобщения
Featured threads
Търсене във форума
Какво е новото
Нови съобщения
Нови ресурси
Нови публикации в профила
Последна активност
Потребители
Онлайн сега
Нови публикации в профила
Търсене в публикациите на профилите
Напишете ново съобщение
Следи
Вход
Търсене
Търси само в заглавията
Автор:
Меню
Вход
Търсене
Търси само в заглавията
Автор:
Нови съобщения
Featured threads
Търсене във форума
Главна
Форум
ПУБЛИКАЦИИ
ПИСМО ОТ БОГ ДО ТЕБ, ЧОВЕКО
ПИСМО ОТ БОГ ДО ТЕБ, ЧОВЕКО: ПИСМО 69
JavaScript е деактивиран. За да използвате изцяло сайта, моля, активирайте JavaScript във вашия браузър.
Използвате остарял браузър. Този и други сайтове може да не се показват правилно.
Трябва да актуализирате браузъра си или да се опитате да използвате
друг браъзър
.
Отговори в темата
Съобщение
<blockquote data-quote="Светлина за теб" data-source="post: 1589" data-attributes="member: 1"><p style="text-align: center">[ATTACH=full]2086[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 18px">Понякога в съня ти идвам, о човеко!</span></strong></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Докосвам с нежност твоето сърце.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Невидим, Аз изтривам твойте сълзи</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>и Мойта светлина докосва те!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Сега при теб дошъл Съм с много обич</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>да ти говоря, да притегля те към Мен,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>горчивите ти сълзи с милост да попия</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>и сладка радост на душата ти да дам.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Ти не знаеш много за Спасителя Исус,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>не Ме познаваш и не си Ме търсил,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>но Аз до теб Съм в твоя неспокоен ден,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>и искам да Ме чуеш и до сърцето си да Ме допуснеш.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Ти никога, о бедна душо, не си чула</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>така да ти говори тука някой.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Наслушал си се на фалшиви думи,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>наслушал си се на лъжи лицеприятни.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Кажи Ми, имаш ли доверие на хората около теб?</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>И вярваш ли им на това, което ти говорят?</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Отвсякъде заливат те неискрени слова,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>като боклук ненужен, като тежко бреме.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Знам, искреност ти истинска не си видял.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Все нещо всеки крие, спотаява.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Приятелите ти неверни са, нали?</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>И истинското им лице е зад фасада.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Но знай, че само Аз Исус, що Съм Спасител,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>познавам твоето сърце и всичко знам,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>за теб, за твоите мечти, копнежи и сполуки,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>за твоите падения, съмнения и срам.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Аз Господ Съм и твой приятел.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Чрез Мойта сила дишаш и живееш.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Със всеки удар на сърцето твое</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Аз ти говоря, че любов е Мойта същност.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Обичам те такъв, какъвто си, човеко,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>ведно със цялото несъвършенство.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Обичам те дотолкоз, че платил Съм</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>с кръвта Си, за да те спася и заведа в Небето!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Знам колко е голямо твойто безпокойство,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>знам колко пъти си разколебан.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>И всичките решения що взимаш,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>несигурни са в този свят от грях и смърт владян.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Но Аз те моля, взри се в своето сърце,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>що днес в уплаха разтуптяно се топи!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Ти виждаш страшното безумие в света,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>що овладява все повече и повече души!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Отпред пред тебе има само тъмнина,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>несигурност и много трудни дни.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Не знаеш как ще свърши всичко, да!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>И ти за себе си не виждаш светлина, нали?</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Но ето Ме, аз мога бъдеще добро да дам</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>на теб, човеко, тук и в идващия свят,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>когато няма да живеят смърт и грях,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>а само мир и правда във Небесна благодат.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Духът ти, о човеко, ще живее вечно,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>защото в себе си ти носиш Моя дъх,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>а Аз Съм Бог и с Мене е безкрая,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>и дал Съм ти от себе Си живот.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Но някога в Началото, когато бе създаден,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>човека Ме презря, отхвърли и прие греха.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>На изпита, що го подложих тамо</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>той, човека, уви не издържа.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Аз исках да узная дали ще Ми се покорява,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>дали ще се изпълни сърцето му с любов към Мен,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>дали ще Мойте заповеди изпълнява,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>или ще пожелае да се управлява сам.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Подлъга го коварния Ми враг, самият дявол,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>да наруши заръката Ми свята.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Така човека изпита за послушание не издържа,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>така прие във себе си смъртта проклета.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>И заживя самотен, отделен от Мен,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>завинаги изгубил градината-прекрасния Едем.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>С труд и пот започна прехраната си да изкарва,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>прекъсна връзката си със Небето човека заблуден.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Но Аз обичам те, създание си Мое най-любимо!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>И затова изпратих Моя Син Исус</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>отново да те призове към Бога,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>и да те примири с Твореца твой чрез Своя кръст!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>И затова сега говоря ти, човеко,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>виж, Аз при теб Съм и докосвам твоя дух.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Живот ти нося, сигурност, утеха</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>и Своята любов ти подарявам тук!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Но ако ти не разбереш, че трябва да се довериш</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>на Мен, единствения твой Създател,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>не ще мога от греха да те освободя,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>не ще Отец тогава да прости грехът ти.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Сега е време равносметка на живота свой</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>ти да направиш и тогаз ще видиш,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>че май до тук напразно си живял</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>и свойто време си, човеко, пропилял.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Ако ей тук на Моята везна</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>претеглиш своите житейски дела,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>ще видиш, че ще натежат, уви,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>за жалост тези, дето лоши са.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Ще натежат вината, гордостта, греха,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>ще натежат и зависта, омразата, страха,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>ще натежат обиди, огорчения,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>и още много недостойни, зли неща.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Но знай, че Мойта милост е за теб.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Аз мога всичко, всичко да простя.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Повярвай в Мен, покай се от греха</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>и отвърни се от влечащия те в смърт живот!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Тогава ще те взема в Своите прободени ръце,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>със Свойта свята обич ще те стопля.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Сълзите ти човешки с нежност ще изтрия</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>и ти тъй оправдан, очистен от греха ще си, човеко!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Със Мен ще заживееш още тук, сега,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Небето ще е вече в твоето сърце.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>И Царството Небесно ще е в тебе,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>и ти ще си от днес на Бога веч дете!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>В силните Си длани ще те носи,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>ще те закриля, ще те пази тука.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>От злите бури, от свирепи ветрове</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>в пазухата Си ще те скрие, до своето сърце, човеко!</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Завинаги чрез дивната Ми благодат</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>ще можеш ти да побеждаваш</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>греха, смъртта и ада в този свят,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 18px">и после с Мен, Исус, в Небето ти ще заживееш!</span></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Светлина за теб, post: 1589, member: 1"] [CENTER][ATTACH type="full"]2086[/ATTACH] [B][SIZE=5]Понякога в съня ти идвам, о човеко![/SIZE][/B] [SIZE=5][B]Докосвам с нежност твоето сърце. Невидим, Аз изтривам твойте сълзи и Мойта светлина докосва те! Сега при теб дошъл Съм с много обич да ти говоря, да притегля те към Мен, горчивите ти сълзи с милост да попия и сладка радост на душата ти да дам. Ти не знаеш много за Спасителя Исус, не Ме познаваш и не си Ме търсил, но Аз до теб Съм в твоя неспокоен ден, и искам да Ме чуеш и до сърцето си да Ме допуснеш. Ти никога, о бедна душо, не си чула така да ти говори тука някой. Наслушал си се на фалшиви думи, наслушал си се на лъжи лицеприятни. Кажи Ми, имаш ли доверие на хората около теб? И вярваш ли им на това, което ти говорят? Отвсякъде заливат те неискрени слова, като боклук ненужен, като тежко бреме. Знам, искреност ти истинска не си видял. Все нещо всеки крие, спотаява. Приятелите ти неверни са, нали? И истинското им лице е зад фасада. Но знай, че само Аз Исус, що Съм Спасител, познавам твоето сърце и всичко знам, за теб, за твоите мечти, копнежи и сполуки, за твоите падения, съмнения и срам. Аз Господ Съм и твой приятел. Чрез Мойта сила дишаш и живееш. Със всеки удар на сърцето твое Аз ти говоря, че любов е Мойта същност. Обичам те такъв, какъвто си, човеко, ведно със цялото несъвършенство. Обичам те дотолкоз, че платил Съм с кръвта Си, за да те спася и заведа в Небето! Знам колко е голямо твойто безпокойство, знам колко пъти си разколебан. И всичките решения що взимаш, несигурни са в този свят от грях и смърт владян. Но Аз те моля, взри се в своето сърце, що днес в уплаха разтуптяно се топи! Ти виждаш страшното безумие в света, що овладява все повече и повече души! Отпред пред тебе има само тъмнина, несигурност и много трудни дни. Не знаеш как ще свърши всичко, да! И ти за себе си не виждаш светлина, нали? Но ето Ме, аз мога бъдеще добро да дам на теб, човеко, тук и в идващия свят, когато няма да живеят смърт и грях, а само мир и правда във Небесна благодат. Духът ти, о човеко, ще живее вечно, защото в себе си ти носиш Моя дъх, а Аз Съм Бог и с Мене е безкрая, и дал Съм ти от себе Си живот. Но някога в Началото, когато бе създаден, човека Ме презря, отхвърли и прие греха. На изпита, що го подложих тамо той, човека, уви не издържа. Аз исках да узная дали ще Ми се покорява, дали ще се изпълни сърцето му с любов към Мен, дали ще Мойте заповеди изпълнява, или ще пожелае да се управлява сам. Подлъга го коварния Ми враг, самият дявол, да наруши заръката Ми свята. Така човека изпита за послушание не издържа, така прие във себе си смъртта проклета. И заживя самотен, отделен от Мен, завинаги изгубил градината-прекрасния Едем. С труд и пот започна прехраната си да изкарва, прекъсна връзката си със Небето човека заблуден. Но Аз обичам те, създание си Мое най-любимо! И затова изпратих Моя Син Исус отново да те призове към Бога, и да те примири с Твореца твой чрез Своя кръст! И затова сега говоря ти, човеко, виж, Аз при теб Съм и докосвам твоя дух. Живот ти нося, сигурност, утеха и Своята любов ти подарявам тук! Но ако ти не разбереш, че трябва да се довериш на Мен, единствения твой Създател, не ще мога от греха да те освободя, не ще Отец тогава да прости грехът ти. Сега е време равносметка на живота свой ти да направиш и тогаз ще видиш, че май до тук напразно си живял и свойто време си, човеко, пропилял. Ако ей тук на Моята везна претеглиш своите житейски дела, ще видиш, че ще натежат, уви, за жалост тези, дето лоши са. Ще натежат вината, гордостта, греха, ще натежат и зависта, омразата, страха, ще натежат обиди, огорчения, и още много недостойни, зли неща. Но знай, че Мойта милост е за теб. Аз мога всичко, всичко да простя. Повярвай в Мен, покай се от греха и отвърни се от влечащия те в смърт живот! Тогава ще те взема в Своите прободени ръце, със Свойта свята обич ще те стопля. Сълзите ти човешки с нежност ще изтрия и ти тъй оправдан, очистен от греха ще си, човеко! Със Мен ще заживееш още тук, сега, Небето ще е вече в твоето сърце. И Царството Небесно ще е в тебе, и ти ще си от днес на Бога веч дете! В силните Си длани ще те носи, ще те закриля, ще те пази тука. От злите бури, от свирепи ветрове в пазухата Си ще те скрие, до своето сърце, човеко! Завинаги чрез дивната Ми благодат ще можеш ти да побеждаваш греха, смъртта и ада в този свят,[/B][/SIZE] [B][SIZE=5]и после с Мен, Исус, в Небето ти ще заживееш![/SIZE][/B][/CENTER] [/QUOTE]
Име
Проверка
Коментирай
Главна
Форум
ПУБЛИКАЦИИ
ПИСМО ОТ БОГ ДО ТЕБ, ЧОВЕКО
ПИСМО ОТ БОГ ДО ТЕБ, ЧОВЕКО: ПИСМО 69
Меню
Вход
Инсталирай
Форум