Главна
Форум
Нови съобщения
Featured threads
Търсене във форума
Какво е новото
Нови съобщения
Нови ресурси
Нови публикации в профила
Последна активност
Потребители
Онлайн сега
Нови публикации в профила
Търсене в публикациите на профилите
Напишете ново съобщение
Следи
Вход
Търсене
Търси само в заглавията
Автор:
Меню
Вход
Търсене
Търси само в заглавията
Автор:
Нови съобщения
Featured threads
Търсене във форума
Главна
Форум
ПРОПОВЕДИ, СВИДЕТЕЛСТВА И ДР.
Избрано от Ураган
Подкожно
JavaScript е деактивиран. За да използвате изцяло сайта, моля, активирайте JavaScript във вашия браузър.
Използвате остарял браузър. Този и други сайтове може да не се показват правилно.
Трябва да актуализирате браузъра си или да се опитате да използвате
друг браъзър
.
Отговори в темата
Съобщение
<blockquote data-quote="Светлина за теб" data-source="post: 99" data-attributes="member: 1"><p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">Мислим се за много святи,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">свръхпомазани с елей</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">и че сме в Духа богати</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">и Вселената владейм!</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">Мислим се за много силни</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">и опитани във бой</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">и че сме любвеобилни</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">и от Царския сме сой!</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">Мислим се за много умни</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">и начетени докрай</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">и че щом сме многодумни,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">портиери сме към Рай!</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">Мислим се за много дружни</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">и че света не ни владей</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">и на Бог сме много нужни --</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">без нас не може да живей!</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">Мислим се за много прави --</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">доктринален сме порой</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">и в шамарите ни здрави,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">Юдите надават вой!</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">Мислим се за много страшни,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">Сатаната, кай, ни знай</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">и от битки ръкопашни,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">бягал, сгънат на кравай!</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">Мислим, че сме'й ученици</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">и фонтани за елей,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">а сме глинени паници</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">и водицата мътней...</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Светлина за теб, post: 99, member: 1"] [CENTER][SIZE=6]Мислим се за много святи, свръхпомазани с елей и че сме в Духа богати и Вселената владейм! Мислим се за много силни и опитани във бой и че сме любвеобилни и от Царския сме сой! Мислим се за много умни и начетени докрай и че щом сме многодумни, портиери сме към Рай! Мислим се за много дружни и че света не ни владей и на Бог сме много нужни -- без нас не може да живей! Мислим се за много прави -- доктринален сме порой и в шамарите ни здрави, Юдите надават вой! Мислим се за много страшни, Сатаната, кай, ни знай и от битки ръкопашни, бягал, сгънат на кравай! Мислим, че сме'й ученици и фонтани за елей, а сме глинени паници и водицата мътней...[/SIZE][/CENTER] [/QUOTE]
Име
Проверка
Коментирай
Главна
Форум
ПРОПОВЕДИ, СВИДЕТЕЛСТВА И ДР.
Избрано от Ураган
Подкожно
Меню
Вход
Инсталирай
Форум