Главна
Форум
Нови съобщения
Featured threads
Търсене във форума
Какво е новото
Нови съобщения
Нови ресурси
Нови публикации в профила
Последна активност
Потребители
Онлайн сега
Нови публикации в профила
Търсене в публикациите на профилите
Напишете ново съобщение
Следи
Вход
Търсене
Търси само в заглавията
Автор:
Меню
Вход
Търсене
Търси само в заглавията
Автор:
Нови съобщения
Featured threads
Търсене във форума
Главна
Форум
ПРОПОВЕДИ, СВИДЕТЕЛСТВА И ДР.
Избрано от Ураган
Праг
JavaScript е деактивиран. За да използвате изцяло сайта, моля, активирайте JavaScript във вашия браузър.
Използвате остарял браузър. Този и други сайтове може да не се показват правилно.
Трябва да актуализирате браузъра си или да се опитате да използвате
друг браъзър
.
Отговори в темата
Съобщение
<blockquote data-quote="Светлина за теб" data-source="post: 531" data-attributes="member: 1"><p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">Праг</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">Исая 35;8</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">Господи, погледни на мен,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">дойдох, Исус, пред Твоят Трон,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">да обърнеш моят ден,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">в светлина пред Своят Трон!</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">Дойдох сега за своята цена</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">и прося милост, милост днес,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">не отхвърляй ме и моята вина,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">Ти очисти за Своя чест!</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">Осъзнах че съм във слабост,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">подкрепи ме с Духът Свят,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">днес дойдох за нова радост,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">тръгвам си със мир богат!</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">Моята цена Ти ми покажи,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">що да сторя, кога и как,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">разкрий ги, моля, моите лъжи</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">и моят бунт и моят мрак!</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">И аз чакам Твойта слава</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">да ме гали като Слънце,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">свят да съм и чист от плява,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">умиращо за жътва зрънце!</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">Опитай ме със Словото Си Ти</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">и раздели душата от духа,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">разсичай, моля, плътските мечти</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">и дай ми нова мощ в Духа!</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">Ти сълзите ни вземи,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">възрасти ни над змията</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">и към новите земи,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">Ти води ни като вятър!</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">Дойдох сега за своята цена</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">и слагам на олтаря Твой,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">животът си и нека светлина,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">бъда аз пред Тронът Твой!</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Светлина за теб, post: 531, member: 1"] [CENTER][SIZE=6]Праг Исая 35;8 Господи, погледни на мен, дойдох, Исус, пред Твоят Трон, да обърнеш моят ден, в светлина пред Своят Трон! Дойдох сега за своята цена и прося милост, милост днес, не отхвърляй ме и моята вина, Ти очисти за Своя чест! Осъзнах че съм във слабост, подкрепи ме с Духът Свят, днес дойдох за нова радост, тръгвам си със мир богат! Моята цена Ти ми покажи, що да сторя, кога и как, разкрий ги, моля, моите лъжи и моят бунт и моят мрак! И аз чакам Твойта слава да ме гали като Слънце, свят да съм и чист от плява, умиращо за жътва зрънце! Опитай ме със Словото Си Ти и раздели душата от духа, разсичай, моля, плътските мечти и дай ми нова мощ в Духа! Ти сълзите ни вземи, възрасти ни над змията и към новите земи, Ти води ни като вятър! Дойдох сега за своята цена и слагам на олтаря Твой, животът си и нека светлина, бъда аз пред Тронът Твой![/SIZE][/CENTER] [/QUOTE]
Име
Проверка
Коментирай
Главна
Форум
ПРОПОВЕДИ, СВИДЕТЕЛСТВА И ДР.
Избрано от Ураган
Праг
Меню
Вход
Инсталирай
Форум