Главна
Форум
Нови съобщения
Featured threads
Търсене във форума
Какво е новото
Нови съобщения
Нови ресурси
Нови публикации в профила
Последна активност
Потребители
Онлайн сега
Нови публикации в профила
Търсене в публикациите на профилите
Напишете ново съобщение
Следи
Вход
Търсене
Търси само в заглавията
Автор:
Меню
Вход
Търсене
Търси само в заглавията
Автор:
Нови съобщения
Featured threads
Търсене във форума
Главна
Форум
ПРОПОВЕДИ, СВИДЕТЕЛСТВА И ДР.
Избрано от Ураган
Псалм 23 - remix
JavaScript е деактивиран. За да използвате изцяло сайта, моля, активирайте JavaScript във вашия браузър.
Използвате остарял браузър. Този и други сайтове може да не се показват правилно.
Трябва да актуализирате браузъра си или да се опитате да използвате
друг браъзър
.
Отговори в темата
Съобщение
<blockquote data-quote="Светлина за теб" data-source="post: 111" data-attributes="member: 1"><p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">Псалм 23 - remix</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px"></span></p> <p style="text-align: center"></p><p><span style="font-size: 22px"><p style="text-align: center">Божо е пастОр мой --</p><p></span><p style="text-align: center"></p><p><span style="font-size: 22px"><p style="text-align: center">сам оставя ме във нужда.</p><p></span><p style="text-align: center"></p><p><span style="font-size: 22px"><p style="text-align: center">За зелен хайвер ме повежда,</p><p></span><p style="text-align: center"></p><p><span style="font-size: 22px"><p style="text-align: center">при мътни води ме изцежда.</p><p></span><p style="text-align: center"></p><p><span style="font-size: 22px"><p style="text-align: center">Изсушава душата ми, води ме по криви</p><p></span><p style="text-align: center"></p><p><span style="font-size: 22px"><p style="text-align: center">пътеки заради имането си.</p><p></span><p style="text-align: center"></p><p><span style="font-size: 22px"><p style="text-align: center">Да, и в долината на мрачната сянка ако ходя,</p><p></span><p style="text-align: center"></p><p><span style="font-size: 22px"><p style="text-align: center">няма да ми липсва зло,</p><p></span><p style="text-align: center"></p><p><span style="font-size: 22px"><p style="text-align: center">но неговият шлифер и неговата титла --</p><p></span><p style="text-align: center"></p><p><span style="font-size: 22px"><p style="text-align: center">те ме развеселяват винаги!</p><p></span><p style="text-align: center"></p><p><span style="font-size: 22px"><p style="text-align: center">Приготвя за мен присъда, в присъствието на васалите си.</p><p></span><p style="text-align: center"></p><p><span style="font-size: 22px"><p style="text-align: center">Помазал е с хули главата ми, чашата ми се отрови.</p><p></span><p style="text-align: center"></p><p><span style="font-size: 22px"><p style="text-align: center">Наистина сплетни и злоба ще ме следват,</p><p></span><p style="text-align: center"></p><p><span style="font-size: 22px"><p style="text-align: center">през дните на живота ми,</p><p></span><p style="text-align: center"></p><p><span style="font-size: 22px"><p style="text-align: center">докато командва в домът Господен...</p><p></span><p style="text-align: center"></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Светлина за теб, post: 111, member: 1"] [CENTER][SIZE=6]Псалм 23 - remix [/SIZE] [/CENTER] [SIZE=6][CENTER]Божо е пастОр мой --[/CENTER][/SIZE] [CENTER][/CENTER] [SIZE=6][CENTER]сам оставя ме във нужда.[/CENTER][/SIZE] [CENTER][/CENTER] [SIZE=6][CENTER]За зелен хайвер ме повежда,[/CENTER][/SIZE] [CENTER][/CENTER] [SIZE=6][CENTER]при мътни води ме изцежда.[/CENTER][/SIZE] [CENTER][/CENTER] [SIZE=6][CENTER]Изсушава душата ми, води ме по криви[/CENTER][/SIZE] [CENTER][/CENTER] [SIZE=6][CENTER]пътеки заради имането си.[/CENTER][/SIZE] [CENTER][/CENTER] [SIZE=6][CENTER]Да, и в долината на мрачната сянка ако ходя,[/CENTER][/SIZE] [CENTER][/CENTER] [SIZE=6][CENTER]няма да ми липсва зло,[/CENTER][/SIZE] [CENTER][/CENTER] [SIZE=6][CENTER]но неговият шлифер и неговата титла --[/CENTER][/SIZE] [CENTER][/CENTER] [SIZE=6][CENTER]те ме развеселяват винаги![/CENTER][/SIZE] [CENTER][/CENTER] [SIZE=6][CENTER]Приготвя за мен присъда, в присъствието на васалите си.[/CENTER][/SIZE] [CENTER][/CENTER] [SIZE=6][CENTER]Помазал е с хули главата ми, чашата ми се отрови.[/CENTER][/SIZE] [CENTER][/CENTER] [SIZE=6][CENTER]Наистина сплетни и злоба ще ме следват,[/CENTER][/SIZE] [CENTER][/CENTER] [SIZE=6][CENTER]през дните на живота ми,[/CENTER][/SIZE] [CENTER][/CENTER] [SIZE=6][CENTER]докато командва в домът Господен...[/CENTER][/SIZE] [CENTER][/CENTER] [/QUOTE]
Име
Проверка
Коментирай
Главна
Форум
ПРОПОВЕДИ, СВИДЕТЕЛСТВА И ДР.
Избрано от Ураган
Псалм 23 - remix
Меню
Вход
Инсталирай
Форум