Главна
Форум
Нови съобщения
Featured threads
Търсене във форума
Какво е новото
Нови съобщения
Нови ресурси
Нови публикации в профила
Последна активност
Потребители
Онлайн сега
Нови публикации в профила
Търсене в публикациите на профилите
Напишете ново съобщение
Следи
Вход
Търсене
Търси само в заглавията
Автор:
Меню
Вход
Търсене
Търси само в заглавията
Автор:
Нови съобщения
Featured threads
Търсене във форума
Главна
Форум
ПРОПОВЕДИ, СВИДЕТЕЛСТВА И ДР.
Избрано от Ураган
СВЪРШИ СЕ
JavaScript е деактивиран. За да използвате изцяло сайта, моля, активирайте JavaScript във вашия браузър.
Използвате остарял браузър. Този и други сайтове може да не се показват правилно.
Трябва да актуализирате браузъра си или да се опитате да използвате
друг браъзър
.
Отговори в темата
Съобщение
<blockquote data-quote="Светлина за теб" data-source="post: 527" data-attributes="member: 1"><p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">СВЪРШИ СЕ!!!</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">(Йоан 19:30)</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">Щеме научиш ли със точност да отсъждам,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">кое какво е и защо, кога от там излиза?</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">Ще ме научиш ли със мечада отпъждам,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">хладкостта и как да давам втората си риза?</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">Ще ми помагаш ли, когато съм критичен</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">и ревнив за ТЕБ и храмаТи човешки?</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">Ще ме разчупваш ли, когато съм себичен,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">а мъча се да ровя чужди грешки?</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">Ще ме обичаш ли, когато съм намразен,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">задето казал съм от Святото ТИ Име</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">истина-бръснач; когато съм погазен</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">от най-близките и от любов боли ме?</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">Ще ме оставиш ли в сърцето ТИ да влизам</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">и да откривам Твоите, да, Твоите страдания?</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">Когато служим Ти със потен егоизъм,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">ще спираш ли ме в плътските старания?</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">Ще ми прощаваш ли, когато грях нарочно,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">съзнателно извършвам против ТЕБЕ</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">и обещания не спазвам и безсрочно</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">отказвам да се променя за ТЕБЕ?</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">Ще ме закриляш ли, когато сам се втурвам,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">войни да водя с дяволи и власти?</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">Ще ме измъкваш ли, когато се катурвам</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">от гняв и ревност във десантни части?</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">И ще ме вземеш ли със ТЕБЕ в Небесата-</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">изпълнил в мене Вечният СИ план,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">ако го сториш-тегля днес чертата:</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">“Смятай, ГОСПОДИ - да плащам свойта дан!''</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Светлина за теб, post: 527, member: 1"] [CENTER][SIZE=6]СВЪРШИ СЕ!!! (Йоан 19:30) Щеме научиш ли със точност да отсъждам, кое какво е и защо, кога от там излиза? Ще ме научиш ли със мечада отпъждам, хладкостта и как да давам втората си риза? Ще ми помагаш ли, когато съм критичен и ревнив за ТЕБ и храмаТи човешки? Ще ме разчупваш ли, когато съм себичен, а мъча се да ровя чужди грешки? Ще ме обичаш ли, когато съм намразен, задето казал съм от Святото ТИ Име истина-бръснач; когато съм погазен от най-близките и от любов боли ме? Ще ме оставиш ли в сърцето ТИ да влизам и да откривам Твоите, да, Твоите страдания? Когато служим Ти със потен егоизъм, ще спираш ли ме в плътските старания? Ще ми прощаваш ли, когато грях нарочно, съзнателно извършвам против ТЕБЕ и обещания не спазвам и безсрочно отказвам да се променя за ТЕБЕ? Ще ме закриляш ли, когато сам се втурвам, войни да водя с дяволи и власти? Ще ме измъкваш ли, когато се катурвам от гняв и ревност във десантни части? И ще ме вземеш ли със ТЕБЕ в Небесата- изпълнил в мене Вечният СИ план, ако го сториш-тегля днес чертата: “Смятай, ГОСПОДИ - да плащам свойта дан!''[/SIZE][/CENTER] [/QUOTE]
Име
Проверка
Коментирай
Главна
Форум
ПРОПОВЕДИ, СВИДЕТЕЛСТВА И ДР.
Избрано от Ураган
СВЪРШИ СЕ
Меню
Вход
Инсталирай
Форум