Главна
Форум
Нови съобщения
Featured threads
Търсене във форума
Какво е новото
Нови съобщения
Нови ресурси
Нови публикации в профила
Последна активност
Потребители
Онлайн сега
Нови публикации в профила
Търсене в публикациите на профилите
Напишете ново съобщение
Следи
Вход
Търсене
Търси само в заглавията
Автор:
Меню
Вход
Търсене
Търси само в заглавията
Автор:
Нови съобщения
Featured threads
Търсене във форума
Главна
Форум
ПРОПОВЕДИ, СВИДЕТЕЛСТВА И ДР.
Избрано от Ураган
Урок
JavaScript е деактивиран. За да използвате изцяло сайта, моля, активирайте JavaScript във вашия браузър.
Използвате остарял браузър. Този и други сайтове може да не се показват правилно.
Трябва да актуализирате браузъра си или да се опитате да използвате
друг браъзър
.
Отговори в темата
Съобщение
<blockquote data-quote="Светлина за теб" data-source="post: 110" data-attributes="member: 1"><p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px">Урок</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 22px"></span></p> <p style="text-align: center"></p><p><span style="font-size: 22px"><p style="text-align: center">Обучих се да чакам и търпя,</p> <p style="text-align: center">докато падне нечестивият,</p> <p style="text-align: center">отучих се да плача и скърбя,</p> <p style="text-align: center">когато пада справедливият!</p><p></span><p style="text-align: center"></p><p><span style="font-size: 22px"><p style="text-align: center">А падал съм стотици пъти,</p> <p style="text-align: center">от глупост, страх и невнимание,</p> <p style="text-align: center">повдигал ме е винаги Дъха Ти,</p> <p style="text-align: center">над скърби, клопки и незнание!</p><p></span><p style="text-align: center"></p><p><span style="font-size: 22px"><p style="text-align: center">Благодаря за Твойте наказания,</p> <p style="text-align: center">с които кършиш буйният ми нрав</p> <p style="text-align: center">и за допуснатите изпитания,</p> <p style="text-align: center">чрез които правиш ме корав!</p><p></span><p style="text-align: center"></p><p><span style="font-size: 22px"><p style="text-align: center">Щита ми днес е кат' стена</p> <p style="text-align: center">и крия там закъсали и жадни,</p> <p style="text-align: center">ограбени от пренатрапена вина,</p> <p style="text-align: center">натирени и скитащи се гладни!</p><p></span><p style="text-align: center"></p><p><span style="font-size: 22px"><p style="text-align: center">Изучих се да чакам и търпя,</p> <p style="text-align: center">докато решиш да възмездиш,</p> <p style="text-align: center">научих се да плача и трептя,</p> <p style="text-align: center">когато към души шептиш!</p><p></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Светлина за теб, post: 110, member: 1"] [CENTER][SIZE=6]Урок [/SIZE] [/CENTER] [SIZE=6][CENTER]Обучих се да чакам и търпя,[/CENTER] [CENTER]докато падне нечестивият,[/CENTER] [CENTER]отучих се да плача и скърбя,[/CENTER] [CENTER]когато пада справедливият![/CENTER][/SIZE] [CENTER][/CENTER] [SIZE=6][CENTER]А падал съм стотици пъти,[/CENTER] [CENTER]от глупост, страх и невнимание,[/CENTER] [CENTER]повдигал ме е винаги Дъха Ти,[/CENTER] [CENTER]над скърби, клопки и незнание![/CENTER][/SIZE] [CENTER][/CENTER] [SIZE=6][CENTER]Благодаря за Твойте наказания,[/CENTER] [CENTER]с които кършиш буйният ми нрав[/CENTER] [CENTER]и за допуснатите изпитания,[/CENTER] [CENTER]чрез които правиш ме корав![/CENTER][/SIZE] [CENTER][/CENTER] [SIZE=6][CENTER]Щита ми днес е кат' стена[/CENTER] [CENTER]и крия там закъсали и жадни,[/CENTER] [CENTER]ограбени от пренатрапена вина,[/CENTER] [CENTER]натирени и скитащи се гладни![/CENTER][/SIZE] [CENTER][/CENTER] [SIZE=6][CENTER]Изучих се да чакам и търпя,[/CENTER] [CENTER]докато решиш да възмездиш,[/CENTER] [CENTER]научих се да плача и трептя,[/CENTER] [CENTER]когато към души шептиш![/CENTER][/SIZE] [/QUOTE]
Име
Проверка
Коментирай
Главна
Форум
ПРОПОВЕДИ, СВИДЕТЕЛСТВА И ДР.
Избрано от Ураган
Урок
Меню
Вход
Инсталирай
Форум