Главна
Форум
Нови съобщения
Featured threads
Търсене във форума
Какво е новото
Нови съобщения
Нови ресурси
Нови публикации в профила
Последна активност
Потребители
Онлайн сега
Нови публикации в профила
Търсене в публикациите на профилите
Напишете ново съобщение
Следи
Вход
Търсене
Търси само в заглавията
Автор:
Меню
Вход
Търсене
Търси само в заглавията
Автор:
Нови съобщения
Featured threads
Търсене във форума
Главна
Форум
ПУБЛИКАЦИИ
ПОСЛАНИЯ И ОТКРОВЕНИЯ ОТ ГОСПОД ИСУС ХРИСТОС
ВИДЕНИЕ ЗА ВРЪЩАНЕТО НА ХРИСТОС
JavaScript е деактивиран. За да използвате изцяло сайта, моля, активирайте JavaScript във вашия браузър.
Използвате остарял браузър. Този и други сайтове може да не се показват правилно.
Трябва да актуализирате браузъра си или да се опитате да използвате
друг браъзър
.
Отговори в темата
Съобщение
<blockquote data-quote="Светлина за теб" data-source="post: 1070" data-attributes="member: 1"><p>[MEDIA=youtube]ilSYXV55kSA[/MEDIA]</p><p></p><p></p><p>[SPOILER="Виж като текст"]</p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>„Кой е Този, Който иде от Едом, с червени дрехи от Боцра, Този,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>славен в облеклото Си, Който ходи във величието на силата Си?</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Аз съм, Който говоря с праведност, могъщ да спасявам.“</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>(Исая 63:1)</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>„Бог дойде от Теман, и Святият-от хълма Фаран. Славата Му</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>покри небето и Земята бе пълна с хваление към Него.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Сиянието Му бе като светлината, лъчи излизаха от ръката Му,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>и там бе скривалището на силата Му. Морът вървеше пред Него</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>и мълнии излизаха под нозете Му. Той застана и разклати Земята,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>погледна и накара народите да треперят, и вечните планини</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>се разпаднаха, безконечните гори се наведоха,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>постъпките Му бяха като в древността.“</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>(Авакум 3:3-6)</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>„Развълнуваха се народите, разклатиха се царствата,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>издаде Той гласа Си, Земята се разтопи.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Елате и вижте делата на Господа, какви опустошения</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>е направил на Земята. Прави да престанат войните</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>до края на Земята, строшава лък и сломява копие,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>изгаря с огън колесници.“</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>(Псалм 46:6,8-9)</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>„Алилуя! Спасение, слава и сила принадлежат на нашия Бог,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>защото са истинни и праведни Неговите присъди, понеже</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Той осъди великата блудница, която е разтляла Земята</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>с блудството си и отмъсти за кръвта на Своите слуги,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>проляна от ръката й.“</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>(Откровение 19:1,2)</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong></strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>„Алилуя! Защото Господ, нашият Бог Всемогъщи царува.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>Нека се радваме и се веселим, и нека Му отдадем слава, защото</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>дойде сватбата на Агнето и Неговата жена се е приготвила.</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>И на нея се позволи да се облече в светъл и чист висон,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>защото висонът означава праведните дела на светиите.“</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>(Откровение 19:6,7)</strong></span></p> <p style="text-align: justify"></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Това е необикновено видение за връщането на Господ Исус, Който слиза от Небето в атмосферата на Земята, минавайки през небесата над Теман (Йемен и Саудитска Арабия). На човекът, който го е получил му е било показано Грабването на християните и връщането им с Господа при Пришествието Му на Земята.</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">„ Изведнъж почувствах, че сякаш бях взет на друго място.</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Огледах се и видях около себе си всички събрани, неизброимо число светии. Лицата им бяха красиви и блестящи, защото бяха на сватбената вечеря на Агнето. Невястата Му, част от която бях, беше взета във въздуха, за да бъде с Него. Ние бяхме скрити в сватбената зала. Когато се огледах, разбрах, че съм в сграда, по-голяма от всичко, което някога съм виждал.</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Тя беше обширна и висока. Таванът беше толкова висок, че ако сградата беше построена на Земята, тя щеше да се вижда от съседните държави. Опитайте се да си представите мащаба на тази сграда, предназначена да побере светиите, от древността до Грабването на Църквата. Когато погледнах нагоре, внезапно се отдръпна завеса и видях, че Господ е седнал на трона, гледайки с любов и възхищение към Своята Невяста. Неговият поглед бавно се движеше над голямото множество от светиите. Господ гледаше дълбоко и проницателно в очите на всеки един, пленявайки и галейки душата му с нежна любов. Когато очите Му срещнаха моите, аз почувствах Неговото одобрение, Неговата голяма наслада, че бях там с Него. Аз можех да видя и да разбера Неговата велика цел за живота ми на Земята, и за Църквата Му.</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">В същото време имах разбиране за вечността. Сърцето ми беше изпълнено с радост. Към вълнуващата радост се добави една дълбока благодарност за всичко, което разбрах едва сега. Радостта на Невястата беше част от този така дългоочакван миг за близостта й с нейния Възлюбен.</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Най-накрая, ние Го познахме така, както бяхме познати от Него. За миг любовта извърши много повече, отколкото някога са могли да приемат сърцата ни. Всичко, което някога съм искал да почувствам, или съм се надявал, че мога да изживея, се взриви във мен. Въпреки това, Господ непрекъснато беше в центъра на вниманието ми, като в същото време чувствах ведро спокойствие. Божествената любов завладя цялото ми същество като ме изпълни с възхита и удивление. И все пак, дори и в този невероятен момент, покрити с Неговата любов, приковани към внимателния Му, нежен и проникващ поглед, ние можехме да научим всичко, което искаме или трябваше да знаем за каквото и да е нещо.</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Дори за това, което не се отнасяше за нещата или този миг в залата, в която бяхме скрити с Господа.</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Също така, знаехме неща, които се случваха на Земята. Тя беше много тъмна и мястото между този Небесен палат и нея беше изпълнено с толкова черни облаци, че е невъзможно да се опише. Това, което се случваше на Земята, беше ужасно зло и няма достатъчно човешки думи, които да го опишат. Ще опиша накратко това, което разбрахме.</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Броят на хората намаля рязко. Мнозина лежаха умиращи върху опустошената земя. Навсякъде имаше човешко клане.</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Никога не е имало такива огромни земни опустошения като това в историята на човешката раса. Това беше ужасно нещо.</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Но ние бяхме скрити в прекрасната любов и мъдрост на Господа, и знанието за това, което се случваше на Земята, по никакъв начин не ни откъсна от възхитителното ни преживяване, че сме с нашия Възлюбен, Когото гледаха очите ни, и с Който няма да се разделим никога.</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Нашето предназначение започна да обхваща сърцата ни, когато разбрахме, че скоро ще се върнем на Земята, за спасението на Израил и на хората, останали живи и чакащи Пришествието на Господа. Израил чакаше Месията, Който да дойде и да им помогне. Ние можехме да почувстваме бързо нарастващото очакване на Господа за този финал в историята на човечеството, когато най-накрая Той ще заеме Своето</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">законно място като Цар на цялата Земя. Усетихме, че очакването и радостта Му нарастват, както и нашите, защото сега ние бяхме едно сърце с Него, Когото обичахме.</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Но всичко беше определено за назначеното време. В този миг, Господ се радваше на близостта с Невястата Си, докато Святия Му Дух и ангелите внимателно се грижеха за живеещите на Земята, които Му принадлежаха и щяха да дочакат Неговото Пришествие. Следващият миг беше нашето слизане на Земята, за да заеме Господ Своя трон.</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Той ни водеше в нашето спускане към нея и ние все още бяхме скрити в облаците и невидими за човешкото око.</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Хиляди израиляни очакваха с нетърпение пристигането Му. Господнето знание идваше при хората, които Го чакаха като Цар и Месия.</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Господ продължаваше да се спуска със Своето многобройно обкръжение, докато стигна точно над планината Фаран, след което започнахме да се движим успоредно на планинската верига.</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Гледката на Царя на Вечността и Неговата голяма армия от светии беше толкова величествена и изпълнена с такава слава, каквато никой земен цар не е виждал. Царят на славата идваше на Земята със Своята Невяста, облечена във великолепното облекло, предназначено само за нея, Неговата славна Църква, вечната Му скъпоценност!</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Колко много думи могат да се напишат и така и да не могат да изкажат истинския блясък на всичко това.</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Ние се движехме в небето над планините на Йордания. Не помня някакъв специален преход от залата в Небето, към това да станем безчислената армия от светии, но по някакъв начин преходът беше направен и сега бяхме част от най-мощната армия в цялата вселена. На изток от Ерусалим, в Амон, армията на бели коне, водена от Господа Христа, стана видима за всички. Господ седеше тържествуващ на своя бял кон пред на нас. Ние се обърнахме и тръгнахме към Ерусалим, за да влезем през източната порта.</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Царят на Вечността, могъщ да спасява, и Неговата великолепна Невяста, славната Му и побеждаваща Църква, промениха пътя си, за да спасят възлюбения от Господа Израил и всички, които бяха останали живи и чакаха Неговото Пришествие. Антихрист даде всичко от себе си, за да вземе това, което законно принадлежеше на Великия Цар, но накрая беше победен от самия Вечен Цар. Очите на всички хора видяха Царят на Вечността. Видението ми за завръщането на Месията с Неговата славна армия от светии, Неговата Църква-Невястата Му,изведнъж свърши“</span></p> <p style="text-align: justify"></p> <p style="text-align: justify"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>„Ето, Господ иде с десетки хиляди Свои светии</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>да извърши съд над всички и да обяви за виновни</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>всичките нечестивци за всичките нечестиви дела,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>които в нечестие са сторили, и за всичките жестоки думи,</strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>които нечестивите грешници са говорили против Него.“ </strong></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"><strong>(Юда 1:14,15)</strong></span></p> <p style="text-align: justify"></p> <p style="text-align: justify"></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Превод: Светлина за теб</span></p><p>[/SPOILER]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Светлина за теб, post: 1070, member: 1"] [MEDIA=youtube]ilSYXV55kSA[/MEDIA] [SPOILER="Виж като текст"] [CENTER][SIZE=5][B]„Кой е Този, Който иде от Едом, с червени дрехи от Боцра, Този, славен в облеклото Си, Който ходи във величието на силата Си? Аз съм, Който говоря с праведност, могъщ да спасявам.“ (Исая 63:1) „Бог дойде от Теман, и Святият-от хълма Фаран. Славата Му покри небето и Земята бе пълна с хваление към Него. Сиянието Му бе като светлината, лъчи излизаха от ръката Му, и там бе скривалището на силата Му. Морът вървеше пред Него и мълнии излизаха под нозете Му. Той застана и разклати Земята, погледна и накара народите да треперят, и вечните планини се разпаднаха, безконечните гори се наведоха, постъпките Му бяха като в древността.“ (Авакум 3:3-6) „Развълнуваха се народите, разклатиха се царствата, издаде Той гласа Си, Земята се разтопи. Елате и вижте делата на Господа, какви опустошения е направил на Земята. Прави да престанат войните до края на Земята, строшава лък и сломява копие, изгаря с огън колесници.“ (Псалм 46:6,8-9) „Алилуя! Спасение, слава и сила принадлежат на нашия Бог, защото са истинни и праведни Неговите присъди, понеже Той осъди великата блудница, която е разтляла Земята с блудството си и отмъсти за кръвта на Своите слуги, проляна от ръката й.“ (Откровение 19:1,2) „Алилуя! Защото Господ, нашият Бог Всемогъщи царува. Нека се радваме и се веселим, и нека Му отдадем слава, защото дойде сватбата на Агнето и Неговата жена се е приготвила. И на нея се позволи да се облече в светъл и чист висон, защото висонът означава праведните дела на светиите.“ (Откровение 19:6,7)[/B][/SIZE][/CENTER] [JUSTIFY] [SIZE=5]Това е необикновено видение за връщането на Господ Исус, Който слиза от Небето в атмосферата на Земята, минавайки през небесата над Теман (Йемен и Саудитска Арабия). На човекът, който го е получил му е било показано Грабването на християните и връщането им с Господа при Пришествието Му на Земята. „ Изведнъж почувствах, че сякаш бях взет на друго място. Огледах се и видях около себе си всички събрани, неизброимо число светии. Лицата им бяха красиви и блестящи, защото бяха на сватбената вечеря на Агнето. Невястата Му, част от която бях, беше взета във въздуха, за да бъде с Него. Ние бяхме скрити в сватбената зала. Когато се огледах, разбрах, че съм в сграда, по-голяма от всичко, което някога съм виждал. Тя беше обширна и висока. Таванът беше толкова висок, че ако сградата беше построена на Земята, тя щеше да се вижда от съседните държави. Опитайте се да си представите мащаба на тази сграда, предназначена да побере светиите, от древността до Грабването на Църквата. Когато погледнах нагоре, внезапно се отдръпна завеса и видях, че Господ е седнал на трона, гледайки с любов и възхищение към Своята Невяста. Неговият поглед бавно се движеше над голямото множество от светиите. Господ гледаше дълбоко и проницателно в очите на всеки един, пленявайки и галейки душата му с нежна любов. Когато очите Му срещнаха моите, аз почувствах Неговото одобрение, Неговата голяма наслада, че бях там с Него. Аз можех да видя и да разбера Неговата велика цел за живота ми на Земята, и за Църквата Му. В същото време имах разбиране за вечността. Сърцето ми беше изпълнено с радост. Към вълнуващата радост се добави една дълбока благодарност за всичко, което разбрах едва сега. Радостта на Невястата беше част от този така дългоочакван миг за близостта й с нейния Възлюбен. Най-накрая, ние Го познахме така, както бяхме познати от Него. За миг любовта извърши много повече, отколкото някога са могли да приемат сърцата ни. Всичко, което някога съм искал да почувствам, или съм се надявал, че мога да изживея, се взриви във мен. Въпреки това, Господ непрекъснато беше в центъра на вниманието ми, като в същото време чувствах ведро спокойствие. Божествената любов завладя цялото ми същество като ме изпълни с възхита и удивление. И все пак, дори и в този невероятен момент, покрити с Неговата любов, приковани към внимателния Му, нежен и проникващ поглед, ние можехме да научим всичко, което искаме или трябваше да знаем за каквото и да е нещо. Дори за това, което не се отнасяше за нещата или този миг в залата, в която бяхме скрити с Господа. Също така, знаехме неща, които се случваха на Земята. Тя беше много тъмна и мястото между този Небесен палат и нея беше изпълнено с толкова черни облаци, че е невъзможно да се опише. Това, което се случваше на Земята, беше ужасно зло и няма достатъчно човешки думи, които да го опишат. Ще опиша накратко това, което разбрахме. Броят на хората намаля рязко. Мнозина лежаха умиращи върху опустошената земя. Навсякъде имаше човешко клане. Никога не е имало такива огромни земни опустошения като това в историята на човешката раса. Това беше ужасно нещо. Но ние бяхме скрити в прекрасната любов и мъдрост на Господа, и знанието за това, което се случваше на Земята, по никакъв начин не ни откъсна от възхитителното ни преживяване, че сме с нашия Възлюбен, Когото гледаха очите ни, и с Който няма да се разделим никога. Нашето предназначение започна да обхваща сърцата ни, когато разбрахме, че скоро ще се върнем на Земята, за спасението на Израил и на хората, останали живи и чакащи Пришествието на Господа. Израил чакаше Месията, Който да дойде и да им помогне. Ние можехме да почувстваме бързо нарастващото очакване на Господа за този финал в историята на човечеството, когато най-накрая Той ще заеме Своето законно място като Цар на цялата Земя. Усетихме, че очакването и радостта Му нарастват, както и нашите, защото сега ние бяхме едно сърце с Него, Когото обичахме. Но всичко беше определено за назначеното време. В този миг, Господ се радваше на близостта с Невястата Си, докато Святия Му Дух и ангелите внимателно се грижеха за живеещите на Земята, които Му принадлежаха и щяха да дочакат Неговото Пришествие. Следващият миг беше нашето слизане на Земята, за да заеме Господ Своя трон. Той ни водеше в нашето спускане към нея и ние все още бяхме скрити в облаците и невидими за човешкото око. Хиляди израиляни очакваха с нетърпение пристигането Му. Господнето знание идваше при хората, които Го чакаха като Цар и Месия. Господ продължаваше да се спуска със Своето многобройно обкръжение, докато стигна точно над планината Фаран, след което започнахме да се движим успоредно на планинската верига. Гледката на Царя на Вечността и Неговата голяма армия от светии беше толкова величествена и изпълнена с такава слава, каквато никой земен цар не е виждал. Царят на славата идваше на Земята със Своята Невяста, облечена във великолепното облекло, предназначено само за нея, Неговата славна Църква, вечната Му скъпоценност! Колко много думи могат да се напишат и така и да не могат да изкажат истинския блясък на всичко това. Ние се движехме в небето над планините на Йордания. Не помня някакъв специален преход от залата в Небето, към това да станем безчислената армия от светии, но по някакъв начин преходът беше направен и сега бяхме част от най-мощната армия в цялата вселена. На изток от Ерусалим, в Амон, армията на бели коне, водена от Господа Христа, стана видима за всички. Господ седеше тържествуващ на своя бял кон пред на нас. Ние се обърнахме и тръгнахме към Ерусалим, за да влезем през източната порта. Царят на Вечността, могъщ да спасява, и Неговата великолепна Невяста, славната Му и побеждаваща Църква, промениха пътя си, за да спасят възлюбения от Господа Израил и всички, които бяха останали живи и чакаха Неговото Пришествие. Антихрист даде всичко от себе си, за да вземе това, което законно принадлежеше на Великия Цар, но накрая беше победен от самия Вечен Цар. Очите на всички хора видяха Царят на Вечността. Видението ми за завръщането на Месията с Неговата славна армия от светии, Неговата Църква-Невястата Му,изведнъж свърши“[/SIZE] [/JUSTIFY] [CENTER][SIZE=5][B]„Ето, Господ иде с десетки хиляди Свои светии да извърши съд над всички и да обяви за виновни всичките нечестивци за всичките нечестиви дела, които в нечестие са сторили, и за всичките жестоки думи, които нечестивите грешници са говорили против Него.“ (Юда 1:14,15)[/B][/SIZE][/CENTER] [JUSTIFY] [SIZE=5]Превод: Светлина за теб[/SIZE][/JUSTIFY] [/SPOILER] [/QUOTE]
Име
Проверка
Коментирай
Главна
Форум
ПУБЛИКАЦИИ
ПОСЛАНИЯ И ОТКРОВЕНИЯ ОТ ГОСПОД ИСУС ХРИСТОС
ВИДЕНИЕ ЗА ВРЪЩАНЕТО НА ХРИСТОС
Меню
Вход
Инсталирай
Форум