Главна
Форум
Нови съобщения
Featured threads
Търсене във форума
Какво е новото
Нови съобщения
Нови ресурси
Нови публикации в профила
Последна активност
Потребители
Онлайн сега
Нови публикации в профила
Търсене в публикациите на профилите
Напишете ново съобщение
Следи
Вход
Търсене
Търси само в заглавията
Автор:
Меню
Вход
Търсене
Търси само в заглавията
Автор:
Нови съобщения
Featured threads
Търсене във форума
Главна
Форум
ПУБЛИКАЦИИ
ПУБЛИКАЦИИ
Кой си ти в Исус
JavaScript е деактивиран. За да използвате изцяло сайта, моля, активирайте JavaScript във вашия браузър.
Използвате остарял браузър. Този и други сайтове може да не се показват правилно.
Трябва да актуализирате браузъра си или да се опитате да използвате
друг браъзър
.
Отговори в темата
Съобщение
<blockquote data-quote="Светлина за теб" data-source="post: 715" data-attributes="member: 1"><p style="text-align: center">[ATTACH=full]1370[/ATTACH]</p><p></p><p></p><p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Намерих нещо, което искам да споделя с вас занапред.</span></p> <p style="text-align: justify"><span style="font-size: 18px">Понеже това са много прекрасни стихотворения, постарах се да им направя колкото се може точен превод, макар че понякога се губи римата.Но по-важно е написаното чрез Духа в човека. Бъдете благословени чрез дарбата, която Бог е дал на човека за Негова слава.</span></p><p></p><p></p><p></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px">Ти кой си?-попита ме Христос.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px">Във мене отговор не се намери.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px">И как да отговоря аз на тоз въпрос,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px">очите ми тъй много сълзи са пролели.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px">Отговор търсех вътре там,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px">в сърдечния вик на душа ми.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px">Аз вярвам във Бог и Христос!</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px">Крещеше в мен същността ми.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px">В сърце си вопъла на душата</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px">чух аз:Ти не бързай,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"> всички твои стъпки си спомни.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px">Как приятелят ти викаше „Прости“.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px">Как ти стоеше настрани</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px">когато бездомникът замръзваше.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px">Душата ми извика, плаках аз, уви,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px">и вярата ми в мене плачеше.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px">Но аз съм все пак вярващ!</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px">Ти десятък даваш!</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px">- каза хладно моята душа.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px">Ала това е малко за Христа.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px">Но какво трябва аз да правя?</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px">- извиках тези думи от душа.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px">Отдай на Христа живота си ти,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px">на Неговия кръст себе си прикови!</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px">Както Той прощаваше, така прощавай ти</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px">и славата на Бога издигни.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px">Свойте врагове обичай ти,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px">всеки нахрани, всеки подслони.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px">Отвори сърцето си за всички хора,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px">както Назарянина е правел това.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"> С кротост в душата се смири,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px">любовта в теб винаги носи.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px">Но кой ще бъда аз тогава,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px">в този свят на тъмнина и зло?</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px">Ти син ще бъдеш на Христа!</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px">- каза тихо моята душа.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px">И тогава започнах да плача отново,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px">и лееха се моите сълзи,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px">но радостно беше вътре в мен,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px">че Бог ми Свойте пътища разкри.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px">И сплотени сме с душата сега,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px">само за Христос вече живеем,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px">и славим Бога и Христа,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px">защото само в Него е жива всяка душа!</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px">Сергей Курбатов 27.12.2015</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px">Превод: Светлина за теб</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px"></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px">Затова ние сме длъжни </span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px">да внимаваме повече на онова,което сме чули,</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px">да не би да го изгубим някога.</span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 18px">Евреи 2:1</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Светлина за теб, post: 715, member: 1"] [CENTER][ATTACH type="full"]1370[/ATTACH][/CENTER] [JUSTIFY][SIZE=5]Намерих нещо, което искам да споделя с вас занапред. Понеже това са много прекрасни стихотворения, постарах се да им направя колкото се може точен превод, макар че понякога се губи римата.Но по-важно е написаното чрез Духа в човека. Бъдете благословени чрез дарбата, която Бог е дал на човека за Негова слава.[/SIZE][/JUSTIFY] [CENTER][SIZE=5]Ти кой си?-попита ме Христос. Във мене отговор не се намери. И как да отговоря аз на тоз въпрос, очите ми тъй много сълзи са пролели. Отговор търсех вътре там, в сърдечния вик на душа ми. Аз вярвам във Бог и Христос! Крещеше в мен същността ми. В сърце си вопъла на душата чух аз:Ти не бързай, всички твои стъпки си спомни. Как приятелят ти викаше „Прости“. Как ти стоеше настрани когато бездомникът замръзваше. Душата ми извика, плаках аз, уви, и вярата ми в мене плачеше. Но аз съм все пак вярващ! Ти десятък даваш! - каза хладно моята душа. Ала това е малко за Христа. Но какво трябва аз да правя? - извиках тези думи от душа. Отдай на Христа живота си ти, на Неговия кръст себе си прикови! Както Той прощаваше, така прощавай ти и славата на Бога издигни. Свойте врагове обичай ти, всеки нахрани, всеки подслони. Отвори сърцето си за всички хора, както Назарянина е правел това. С кротост в душата се смири, любовта в теб винаги носи. Но кой ще бъда аз тогава, в този свят на тъмнина и зло? Ти син ще бъдеш на Христа! - каза тихо моята душа. И тогава започнах да плача отново, и лееха се моите сълзи, но радостно беше вътре в мен, че Бог ми Свойте пътища разкри. И сплотени сме с душата сега, само за Христос вече живеем, и славим Бога и Христа, защото само в Него е жива всяка душа! Сергей Курбатов 27.12.2015 Превод: Светлина за теб Затова ние сме длъжни да внимаваме повече на онова,което сме чули, да не би да го изгубим някога. Евреи 2:1[/SIZE][/CENTER] [/QUOTE]
Име
Проверка
Коментирай
Главна
Форум
ПУБЛИКАЦИИ
ПУБЛИКАЦИИ
Кой си ти в Исус
Меню
Вход
Инсталирай
Форум